Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvezla ih u smrt

Majka priznala da je ubila troje djece, četvrto jedva preživjelo

Australska policija
Foto: Thinkstock
16.01.2017.
u 11:00

Stravičan zločin dogodio se 2015. godine u Australiji kada je majka automobil sa svoje četvero djece, Bol (1), četverogodišnjim blizancima Hanger i Madit te Alual (6) odvezla u jezero

Troje svoje djece ubila je 37-godišnja Akon Guode iz Australije, a krivnju je priznala na suđenju koje je počelo u Melbourneu. 

Stravičan zločin dogodio se 2015. godine kada je majka automobil sa svoje četvero djece, Bol (1), četverogodišnjim blizancima Hanger i Madit te Alual (6) odvezla u jezero. 

Ona je sada priznala krivnju za jedno čedomorstvo, dva ubojstva te jedan pokušaj ubojstva. Naime, samo je najstarije dijete preživjelo. 

Joseph Manyang, otac djece, rekao je na suđenju kako je Akon Guode, koja je u Australiju došla iz Južnog Sudana, imala vrtoglavicu toga dana te da je bila brižna majka koja nikada ne bi namjerno naudila svojoj djeci, piše BBC

No, ključni svjedoci izjavili su kako je žena toga dana izjavila kako će ubiti svoju djecu

Majka je, naime, automobilom sletjela u jezero Gladman. Očevici i hitne službe pokušale su spasiti djecu koja nisu znala plivati, no nisu uspjeli. Preživjelo je samo najstarije dijete i majka koja se trenutno nalazi u pritvoru. 

>> U kupaonici punoj fekalija godinu dana držala zaključanog dječaka (12) koji je pao na samo 13 kg

Komentara 2

BU
buderim
11:50 16.01.2017.

Jadnica! Dosla je u Australiju sa troje djece kao udovica i jedno vrijeme je zivjela kod muzevog rodjaka (Joseph Manyang) i njegove zene. Tu je ostala trudna (baby bonus Au$ 5000) i onda je on ostavio svoju zenu - dobilili su kucu od Australije kao izbjeglice. Nakon toga su nastancali jos troje djece. Joseph se odlucio vratiti svojoj originalnoj zeni, a Akon je iz objesti odlucila ubiti njegovu djecu! Mjestani su nakon srceparajuce glume platili bogati pokop djece, a ona na kamerama urlikala i naricala. Akon je najprije tvrdila da je imala vrtoglavicu, onda da je Josephova zena bacila vracbine na nju; a sad je ipak odlucila priznati krivicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije