Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPAD

Majka bombaša-samoubojice: Moj sin nije htio nikoga ubiti

Abdeslam Salah
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.11.2015.
u 16:03

Možda su se eksplozivi slučajno aktivirali, rekao je jedan član obitelji

Majka Ibrahima Abdeslama, bombaša-samoubojice koji je sudjelovao u prošlotjednim terorističkim napadima u Parizu, rekla je da njezin sin nije htio nikoga ubiti, prenosi Telegraph.

Osim 31-godišnjeg Ibrahima, koji se raznio ispred kafića, pri čemu je poginuo samo on, za napade su osumnjičeni i dvojica njegove braće. Mohamed je uhićen u Bruxellesu u subotu, a za Salahom se još traga.

U obitelji Abdeslam kažu da su iznenađeni što se Ibrahim raznio, iako je dugo boravio u Siriji. Majka je putem nećaka, koji je razgovarao s novinarom kod obiteljske kuće u Molenbeeku u Bruxellesu, poručila da je sigurna da Ibrahim nikoga nije htio ubiti. Drugi član obitelji rekao je da Ibrahim nije htio postati bombaš-samoubojica.

– Možda se eksploziv slučajno aktivirao. Možda je to bio stres. Čak smo ga vidjeli dva dana prije napada. Nije bilo znakova da su planirali učiniti nešto nasilno – rekao je neimenovani član obitelji.

– Stvarno smo iznenađeni da je Salah bio umiješan. Ibrahim je bio drukčiji. Vidjeli smo da je postao radikalan, barem djelomično. Ali ne toliko da bismo ikad pomislili da bi počinio ovakvo zlodjelo – dodao je.

>> NATO ide na Islamsku državu?

>> U Njemačkoj uhićen Alžirac koji je prošli tjedan među izbjeglicama širio priče o napadu u Parizu

Komentara 76

MA
Majur
16:30 16.11.2015.

Čuj ovo:"nije htio nikoga ubiti,možda se eksploziv slučajno aktivirao ili je bio stres"......Ma kužim ja to,tko od nas ne ide ujutro po kruh bez eksploziva oko pasa,možda nam prodavač digne živac pa nek se nađe ili na posao ili navečer u birc ili u kino..

Avatar cera
cera
16:30 16.11.2015.

Vidi ovo čitava familija je luda

OX
oxymoron
16:43 16.11.2015.

Citavu ekipu spakirati pa u Siriju. Pa neka se tamo cude. Kucu sravniti sa zemljom. Stan zazidati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije