Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Calais

Mađarski vozač šleperom krenuo na izbjeglice pa snimku objavio na YouTubeu

izbjeglice
Foto: screenshot/youtube
1/2
29.11.2015.
u 12:30

Na snimci se vide izbjeglice kako bježe ispred kamiona, neki vozaču pokažu srednji prst, a neki ga gađaju obućom

Ponovno je snimljeno skandalozno ponašanje prema izbjeglicama. Mađarski vozač objavio je snimku na YouTubeu kojom se očito ponosi, a snimka pokazuje kako namjerno nalijeće na izbjeglice koji preko Calaisa žele stići u Ujedinjeno Kraljevstvo. Na snimci se vide izbjeglice kako bježe ispred kamiona, neki vozaču pokažu srednji prst, a neki ga gađaju obućom. Gađanje cipelom je velika uvreda na Bliskom istoku, pa je zabilježen slučaj kada je irački novinar Muntadhar al-Zaidi gađao Georgea Busha cipelom.

Još je svježa slika mađarske snimateljice Petre Laszlo koja je u jeku migrantske krize  sramotnim ponašanjem dospjela u sve svjetske medije nakon što  je podmetnula nogu nogometnom treneru koji je trčao po livadi sa sinom u rukama, a na drugoj snimci je udarila ženu nogom. 

>> Mađarska snimateljica tužit će Facebook i izbjeglicu kojem je podmetnula nogu

Komentara 32

SK
stjepan.k.knez
12:49 29.11.2015.

A to sto provaljuju u prikolice penju se na kamione, prijete vozacima sa nozevima to nikom nista?? Vi novinari ste stvarno cudne biljke.

LL
LEX-LUTOR
13:02 29.11.2015.

Stvarno nije u redu, krenut na kozojebe bez upaljenih brisaca, totalno neodgovoran vozaca ! Zasto mediji stalo staju u odbranu islamista, tko to placa i radi cega ?

AJ
ajmo
12:54 29.11.2015.

Dobro a šta je skandalozno. Hodaju po cesti ko raspuštena marva i gađaju kamione kamenjem udaraju po kamionima te se pokušavaju popeti na kamione.Znači dok vas uznemiravaju u vašem treba ih pustiti da rade što hoče oni su jadni, paa dok bimbice montiraju onda su to pojedinci a ne svi .I molio bih naše novinare da mi negdje iz Zapadne Europe pokažu snimku gdje rade na gradilištima ili neke teške fizičke poslove,molio bih da mi to objavite u novinama.Naprimjer Arapi rade na Baušteli u velikom broju i ostali prijavljeni te čekaju da se koje mijesto na gradilištu uprazni da uskoči drugi.Ajd da to vidim molio bih lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije