Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILA SUPRUGA

Macronova supruga starija je od njega 25 godina: Upoznali su se dok je on imao 15, a sa 17 joj je rekao da će mu biti žena

macron Brigitte Trogneux
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
24.04.2017.
u 10:59

Trogneux je u jednom dokumentarcu otkrila kako ju je Macron osvojio svojom strpljivošću

Baka sedmero unučadi, koja je 25 godina starija od svoga supruga kojem je čak i predavala dok je bio još tinejdžer, mogla bi postati prva dama Francuske

Brigitte Trogneux (64) bila je učiteljica u školi u Amiensu koju je pohađao Emmanuel Macron (39), a on je glumio u njezinoj predstavi. Upoznali su se kada je imao samo 15 godina.

– U dobi od 17 godina, Emmanuel mi je rekao: ''Što god radila, ja ću te oženiti'', izjavila je prošle godine Trogneux za magazin Paris Match.

Brigitte je u to vrijeme bila udana majka troje djece, a veza je počela kada je on imao samo 18 godina. Macron se na zadnjoj godini srednje škole preselio u Pariz, no daljina nije prekinula vezu. Oni su se čuli svakodnevno i na telefonu su provodili sate i sate.

Trogneux je u jednom dokumentarcu otkrila kako ju je Macron osvojio svojom strpljivošću.

– On nije bio tinejdžer, imao je ravnopravan odnos s odraslima – izjavila je, prenosi Daily Mail.

Ljubav je bila toliko jaka da se Brigitte preselila u Pariz te se rastala od supruga. Vezu su ozakonili 2007. godine.

–Ne skrivam je, ona je tu cijeli moj život, oduvijek je bila – rekao je Macron koji je prošli tjedan kazao kako joj mnogo duguje.

– Ona je zaslužna za ovo što sam ja danas – rekao je.

Poručio je i da će ona, ako postane predsjednik Francuske, imati svoju ulogu i mjesto.

Macron je, prema neslužbenim rezultatima predsjedničkih izbora, osvojio 23,82% glasova, dok je Marine Le Pen osvojila 21,58%. Odluku o tome tko će biti predsjednik Francuske građani će donijeti u drugom krugu predsjedničkih izbora 7. svibnja.

>> Macron i Le Pen ulaze u drugi krug, u centru Pariza sukob prosvjednika i policije

>> Mediji o izborima: 'Veliki prasak'; 'Odzvanjajuća pljuska za politički establišment'

Komentara 102

QQ
qqq
11:19 24.04.2017.

Macron je bivši bankar iz krugova bliskih Rotschildu. Ili kako bi se reklo čovjek iz naroda.

DU
Deleted user
11:32 24.04.2017.

Znači njegova je žena pedofil ? :-)

JU
juma
11:49 24.04.2017.

Neoliberalizam slavi i puno odvratnije stvari, nego što je veza četrdesetogodišnje majke troje djece i srednjoškolca. Birači se po tko zna koji put nisu zapitali kakav je mentalni sklop i psihološki profil onih koje biraju. Opet, gledajući ostale kandidate i nisu imali neki izbor. Nije daleko dan kada će početi birati i likove iz Big Brother-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije