Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upucala ga u torzo

Kalifornija u šoku: Gradonačelnika ubila supruga!

gradnoačelnik,ubojstvo,Kalifornija
Foto: Reuters Screenshot
1/5
01.10.2014.
u 08:13

Gradonačelnika gradića Bell Gardensa upucala je supruga nakon što je udario sina

Gradonačelnik Bell Gardensa u predgrađu Los Angelesa ubijen je tijekom jučerašnje obiteljske svađe. Ubila ga je supruga, javlja Reuters. Zločin se dogodio nakon što se u popodnevnu svađu između gradonačelnika Daniela Crespa (45) i njegove supruge Lavette Crespo (43) umiješao njihov 19-godišnji sin.

– Gradonačelnik je bio uključen u obiteljsko nasilje. Još ne znamo što se točno dogodilo, ali rana izvješća govore da je fizički nasrnuo na sina i udario ga u lice. Nedugo nakon toga supruga ga je više puta ustrijelila u torzo. Gradonačelnik je odveden u bolnicu gdje je proglašena njegova smrt – kazao je šerif Steve Jauch.

Supruga Lavette s kojom je pokojni gradonačelnik bio u vezi od srednjoškolskih dana zadržana je na policiji. Daniel Crespo bio je na čelu gradića sa 43.000 stanovnika udaljenog 16 kilometara od Los Angelesa od 2001. godine.

>>Policija nudi 50.000 kuna nagrade za informaciju o ovom muškarcu!

>>Maloljetnici pretukli starca zbog 30-ak kuna, preminuo od ozljeda

Komentara 9

MX
Mister X
09:42 01.10.2014.

Gdje je problem to su Ameri čemu se čuditi to su čak fini školovani iz boljih obetelji kako tek ona druga večina izgleda svako sa imalo rasuđivanja može da sam zaključi . Sviđa mi se rvatski narodni govor i pisanjee za široke mase nas hrvate koji se razlikujemo od susjeda koji bi pisali pucala mu u gornji dio tela u prsa kod nas narod govori hrvatski u kažu billa ga u TORZO . To svi znamo da nije predgrađe Bel Gardensa niti pogodak u stražnjicu .. Znamo što joj sljedi toj pametnoj ženi koja eto na američki način spasila sina dobričinu od odgoja oba kotiitelja !!!

PR
prigues
09:29 01.10.2014.

tamo se sve rješava ganom, ko u bosni čakijom

HR
HRVATSKA89
09:15 02.10.2014.

Milanovic joj pomutio pamet svojim dolaskom na prostor Kalifornije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije