Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrio na krovu šupe

Lopov u Srbiji ukrao 12.000 eura pa mu polovinu pojeli miševi

euro, euri
Goran Jakuš/PIXSELL
24.01.2013.
u 10:44

Slobodan Sekulić okrao je neopreznu susjedu koja je ključ od kuće ostavljala ispod otirača. No plijen nije sakrio na najbolji način

Slobodan Sekulić (74) ostao je bez 5000 od ukupno 12.000 ukradenih eura. Naime, taj je lopov iz kraljevačkog sela Samaila u više navrata opljačkao je jednu kuću nakon čega je dio plijena zamotao u novine i sakrio na krovu šupe, piše Blic. Kada je nakon nekog vremena otišao po novac, našao je samo njegove izglodane ostatke.

Lopova je ovih dana privela lokalna policija koja istražuje pljačku kuće počinjenu u kolovozu prošle godine. Pljačku je, primijetivši da joj nestaje dobar dio od ušteđenih 20.000 eura, prijavila Sekulićeva susjeda. Žena je odmah posumnjala da se Slobodan krije iza krađe jer joj je prije ukrao 500 eura.

Otkriveno je da je Sekulić spomenute pljačke vršio nakon što je shvatio da neoprezna susjeda ključ ostavlja ispod otirača. Tako je svaki put kad je nije bilo kod kuće bez ikakvih problema mogao ušetati u kuću.

>>Budući 'mladenci' ukrali vjenčano prstenje

Komentara 2

LP
Lebron Petrovic
15:23 24.01.2013.

Bolje da popapaju miševi nego država !

SV
stjepan v.
17:52 24.01.2013.

vazna vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije