Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka iz Istanbula

Pogledajte što je učinio ovaj terorist kad je shvatio da više nema kog ubiti!

ataturk
Foto: Screenshot
30.06.2016.
u 23:09

Srećom, osobe koje su bile u tom dijelu aerodroma već su ranije čuli pucnjeve pa su se na vrijeme sakrili i izbjegli sigurnu smrt

Dva dana nakon masakra u turskoj zračnoj luci Ataturk u javnost je isplivala još jedna snimka navodnog terorista. Na snimci jedne od nadzornih kamera vidi se čovjek u crnom s kalašnjikovom u rukama kako traži žrtve. 

Kada je vidio da više nema nikog nema na vidiku koga bi mogao ubiti ljutiti napadač bijesno je bacio kalašnjikov na pod, prenosi RT.

Srećom, osobe koje su bile u tom dijelu aerodroma već su ranije čuli pucnjeve pa su se na vrijeme sakrili i izbjegli sigurnu smrt. 

>>Na Twitteru se pojavila navodna snimka napada u Istanbulu

Komentara 5

NA
nano0705
06:44 01.07.2016.

Navodni terorist?!? Ubio pa je navodni? Što treba učiniti da ne bude navodni! O svašta...

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:36 01.07.2016.

VL, nije on "navodni" terorista, on je gospodin terorista

PE
perinjo
07:03 01.07.2016.

A zastitara s pistoljem nigdje....nije bas da ga se nije moglo skinut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije