Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Havarija kruzera

Ljubavnica kapetana Costa Concordije: Po nas je trebao doći helikopter

Foto: AFR/KIKA/PIXSELL
01.10.2014.
u 21:54

Čekali smo helikopter koji je trebao odvesti svo troje ili bar nekoga od nas - rekla je Domnica

Domnica Cemortan, ljubavnica kapetana Francesca Schettina kojeg se tereti za nesreću Costa Concordije je progovorila. Prije nekoliko dana je najprije Schettinu zaprijetila na Facebooku da mu je bolje neka progovori, jer ako neće, to će učiniti ona.

Budući da on to nije napravio, ispričala je kako se, dok su se ljudi borili za svoje živote i spašavali kako znaju i umiju, Schettino s njom popeo na 11. palubu gdje su s Cirom Onoratom, batlerom na brodu i bratom bivšeg direktora u Costi, čekali helikopter.

- Čekali smo helikopter koji je trebao odvesti svo troje ili bar nekoga od nas - rekla je Domnica.  

- Nije mi bilo jasno zašto idemo gore. Nitko nije rekao da će doći helikopter, ali je Schettino stalno gledao u nebo kao da nešto čeka. U jednom je trenutku rekao da se ovdje ništa ne vidi. Onda mi je sinulo. Bili smo gore jer smo čekali helikopter. Dolje ništa ne bismo vidjeli. Došla sam do Cire i upalila njegovu svjetiljku. Htjela sam signalizirati da smo ovdje. No nitko nije dolazio. Nakon dvadesetak minuta Schettina je opet netko nazvao. Kada sam ga pitala da li će doći helikopter rekao mi je da su se planovi promijenili te da se vraćamo dolje - rekla je Domnica.

>> U kapetanovoj kabini odjeća i šminka moldavske plesačice

Komentara 6

MX
Mister X
02:57 02.10.2014.

Kapetan "treba helikopter da se spasi" to su bajke za pijane majke a nalazi se 100 metra od obale i čamaca za spasavanje u izobilju a i brodova brodica čamaca koji pristižu u pomoč brodu koji nije ni potonuo !!!

DU
Deleted user
07:27 02.10.2014.

Tko u ovo povjeruje taj je lud.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:55 02.10.2014.

Bio je 30 metara od obale i po njega ce doci helikopter. Pa da je malo bolji skakac mogao bi u tri skoka doci do obale. Koje su ovo gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije