Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smanjuje se broj oboljelih

Lijekovi protiv ebole pri kraju zaliha?

ebola
Foto: Christian Charisius/DPA/Pixsell
1/2
24.01.2015.
u 10:07

Zaustavljanje širenja te smrtonosne bolesti na dobrom je putu, a kako će se nastaviti - ovisi isključivo o novcu i humanitarnim djelatnicima.

Svjetska zdravstvena organizacija strahuje da bi već u veljači mogla ostati bez sredstava za borbu protiv ebole.

Zaustavljanje širenja te smrtonosne bolesti na dobrom je putu, a kako će se nastaviti - ovisi isključivo o novcu i humanitarnim djelatnicima.

- Od izbijanja epidemije u Gvineji zabilježeno je više od 21 tisuće oboljelih, no taj se broj smanjuje. Oboljelih je 463-oje u Sijera Leoneu, 109 u Gvineji i 21 u Liberiji i to je najmanje oboljelih u trotjednom razdoblju u posljednja tri do četiri mjeseca, rekao je Bruce Aylward, pomoćnik generalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije.

 

>>Iz krvi izliječenog talijanskog liječnika Pulvirentija radit će se plazma za druge pacijente

>>Epidemija ebole u zapadnoj Africi odnijela 7.000 života, više od 16.000 ih je zaraženo

Komentara 4

IS
istri
15:46 25.01.2015.

nek se isprsi malo PUTIN ali on voli izgleda vise oruzije no ljek.

OB
Objektivno...
14:03 24.01.2015.

Jel može Jasmin?

MX
Mister X
12:30 24.01.2015.

Lijekovi protiv ebole pri kraju zaliha? Mislim da bi trebali bolesni i buduće bolesni dobro razmisle dali im se isplati ići u taj riziko i obolijeti od Ebole .,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije