Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOBIAS ELLWOOD

On je 'apsolutni junak' napada na London. Britanski političar prvi pokušao spasiti život policajcu

tobias ellwood, london, napad
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
22.03.2017.
u 21:52

Društvenim mrežama kruže fotografije očajnog Ellwooda, krvlju zamrljanog lica, nedugo nakon što je proglašena policajčeva smrt.

Državni tajnik u britanskom ministarstvu vanjskih poslova Tobias Ellwood pokušao je svojim medicinskim znanjem spasiti život policajcu koji je proboden nožem ispred zgrade parlamenta zbog čega su ga britanski mediji prozvali junakom. 

Ellwood je bivši vojnik koji je prošao i medicinsku obuku. Teško ranjenom policajcu prvi je priskočio u pomoć i pokušao mu spasiti život umjetnim disanjem i zaustavljanjem krvarenja pritiskom na rane.

No, niti on niti hitna pomoć koja je kasnije pristigla nisu mu uspjeli spasiti život.

Društvenim mrežama kruže fotografije očajnog Ellwooda, krvlju zamrljanog lica, nedugo nakon što je proglašena policajčeva smrt.

Britanski mediji ga redom slave kao "apsolutnog junaka" napada na London.

>> Terorizam u Londonu. Među poginulima policajac i napadač

>> VIDEO Ovo je trenutak kada je policija upucala napadača

Komentara 9

JO
jokono
23:12 22.03.2017.

Citava Europa slici na Bliski istok, krcato ih je svugdje. Svi voze neka vozila, jurisaju na bicklima kroz crveno, danas jedan prosisao ispred mene s rusakom na ledjima i ode u neku ulicicu ko metak. Gradjani vise uopce ne izlaze navecer, nema zive duse po ulicama, Europa ce bankrotirati radi ovih.

Avatar duka4
duka4
23:07 22.03.2017.

sigurno ga izbor neki doktor ili inženjer . gospodo draga sve ste to mogli spriječiti ali niste htjeli .

DU
Deleted user
06:02 23.03.2017.

Doktori i inzenjeri opet divljaju. Ima li SOA pod nadzorom njihovu centralu za HR u Folnegovicevom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije