Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Podgoricu

Let kojim je Šarić doletio, izbrisan iz registra letova

Darko Šarić,uhićenje
Foto: Youtube Screenshot
19.03.2014.
u 15:00

Nije poznato ni odakle je Šarićev zrakoplov poletio, kao ni koliko je let trajao.

Mediji u Srbiji donose zanimjiv detalj o jučerašnjem uhićenju najvećeg srpsko-crnogorskog narko dilera Darka Šarića i njegovog transferiranja u Podgoricu. Naime, let zrakoplova kojim je uhićeni Darko Šarić juče stigao u Podgoricu izbrisan je iz međunarodnog javnog registra svih letova i kao da nije nikada ni postojao.

Nije poznato ni odakle je Šarićev zrakoplov poletio, kao ni koliko je let trajao. Zrakoplov Gulfstream 550 kojim je narkobos dovežen u Podgoricu, u vlasništvu je švicarske tvrtke.

>>  Uhićen narkobos Šarić, ponudio predaju 24. veljače

>> 'Jedino je Vučić od političara imao sve informacije o Šarićevu uhićenju'

Ključne riječi

Komentara 3

GV
golub Vaso
15:24 19.03.2014.

CIA, snajka, CIA.

TH
thekurcula
17:06 19.03.2014.

Nema interesa za ovu temu? A trebalo bi da ga imate jer, kao prvo, Šarićeve kriminalne aktivnosti tiču se i Hrvatske, i hrvatske političke strukture, a još važnije, kao drugo, na rasvetljavanju činjenica oko Šarićevih kriminalnih radnji videćete obrazac ponašanjaa sprege vlasti i kriminala u koji je i Hrvatska duboko uronjena. Nažalost, ovo je hapšenje jedna velika predstava Vučića i SNS, sad posle izbora i ja znam unaprted da mi ništa nećemo saznati, ni više ni manje, nego ono što vlasti u Srbiji hoće da "saznamo".

TH
thekurcula
17:10 19.03.2014.

Uostalom, ovo je drugi tekst u VL od juče, o ovom hapšenju, u kojem provejava otovrena sumnja u političke namere onih koji su realizovali hapšenje što se može prepričati i kao nervoza određenih političkih krugova u Hrvatskoj kojima takođe nije najjasnije šta se tačno ovim želi postići i šta će sve otrkivati iz priče o Šariću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije