Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukinute sankcije

Objavljene fotografije Kim Jong Una dok nadgleda vježbu vojnih zrakoplova

Kim Jong Un
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
24.01.2015.
u 14:20

Sjeverna Koreja, koja je i pod teškim sankcijama UN-a zbog raketnih i nuklearnih testiranja, tehnički je još uvijek u ratu s Južnom Korejom.

Sjevernokorejska državna televizija KRT objavila je fotografije Kim Jong Un-a na kojima se vidi kako nadgleda vojnu vježbu, no datum ni mjesto vježbe nije naveden.

Jučer je Sjeverna Koreja zatražila ukidanje sankcija koje su joj nametnute od Južne Koreje nakon napada na jedan od njihovih ratnih brodova 2010. Ukidanje sankcija uvjet je za nastavak dijaloga, javlja Reuters.

Sjeverna Koreja, koja je i pod teškim sankcijama UN-a zbog raketnih i nuklearnih testiranja, tehnički je još uvijek u ratu s Južnom Korejom.

Ranije ovog mjeseca, Sjeverna Koreja obećala je da će obustaviti nuklearne testove ako SAD otkaže svoju godišnju zajedničku vojnu vježbu s Južnom Korejom što Pjongjang opisuje kao pripremu za invaziju.

>>'Odustanite od vojnih vježbi i mi ćemo od nuklearnih testova'

Komentara 14

Avatar nijeminišta
nijeminišta
15:10 24.01.2015.

nemoguće da je ovo dvojnik - na zemlji ne postoji još jedan lik koji izgleda hmmm... TAKO. kim je unikat - to majka ne rađa dva puta...

Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:24 24.01.2015.

Evo ti ponovo u pozadini zlikova koji obozavaju krvoloke, diktatore, dzihadiste i sl. parazite pa uzivaju u samo zadovoljstvu da stave negativne ocijene. Kulturna bijeda!

Avatar tajar
tajar
14:40 24.01.2015.

Na slici je vjerojatno Kimov dvojnik, pravom Kim Jong Unu protokol sigurno ne bi dozvolio stajati u plitkim cipelama na snijegu uz pistu s koje uzlijeću borbeni zrakoplovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije