Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći prosvjed od 2008.

Kosovo: Policija suzavcem rastjerala prosvjednike protiv vlade

Kosovo prosvjed
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
25.01.2015.
u 09:47

Nekoliko tisuća građana sudjelovalo je povorci prema zgradama Vlade i Skupštine Kosova kako bi iskazali nezadovoljstvo povodom situacije sa rudnikom Trepča.

Kosovska policija sinoć je suzavcem rastjerivala tisuće prosvjednika koji su kamenjem gađali vladinu zgradu na prosvjedima koje su organizirale albanske oporbene stranke.

Bio je to najveći prosvjed u Prištini otkako je Kosovo 2008. proglasilo neovisnost od Srbije, javlja B92.

Nekoliko tisuća građana sudjelovalo je povorci prema zgradama Vlade i Skupštine Kosova kako bi iskazali nezadovoljstvo povodom situacije sa rudnikom Trepča.

Pojedini prosvjednici kamenjem su gađali zgradu Vlade Kosova i pripadnike Kosovske policije koji su odgovorili suzavcem. Napadnuti su i srpski novinari koji su izvještavali s ovog prosvjeda.

>>Srbija: Želimo prodati rudnik Trepču Kosovu

Komentara 33

ZG
zg223
10:28 25.01.2015.

jos jedna novonastala drzava bivse juge di su srbi samo manjina,slijedi vojvodina...srbija je kao NOKIA,sve manja i manja....

MA
makotako
16:48 25.01.2015.

hasim thaqi, je vise prosrpski nego li je to bio josipovic..ali albanci imaju nacina kako odgovoriti neodgovornoj vladi

Avatar navijač
navijač
12:48 25.01.2015.

Glavno da se prenose lazi sa srpske izvjestajne agencije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije