Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agim ceku:

Kosovo nagodinu dobiva svoju vojsku

kosovo
Reuters/Pixsell
24.12.2012.
u 22:05

Ceku je danas povodom predstavljanja rada svoga ministarstva u 2012. rekao da će nakon razmatranja strategije nacionalne sigurnosti, u lipnju 2013. biti usvojen zaključak da Kosovske sigurnosne snage moraju postati vojska.

Kosovski ministar sigurnosnih snaga Agim Ceku izjavio je danas kako očekuje da će Kosovske sigurnosne snage sljedeće godine dobiti status vojnih snaga, javlja agencija Beta, a prenose svi važniji mediji u Srbiji. Ceku je danas povodom predstavljanja rada svoga ministarstva u 2012. rekao da će nakon razmatranja strategije nacionalne sigurnosti, u lipnju 2013. biti usvojen zaključak da Kosovske sigurnosne snage moraju postati vojska. On drži kako je 2013. godina kosovske vojske.

>> Srbija sjever Kosova želi riješiti po uzoru na Republiku Srpsku

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
17:44 25.12.2012.

25.12.2012. u 17:33h El Indio je napisao/la: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Rat na Kosovu je vodila Srbija protiv 20 država sveta a vas smo isprašili za dva dana , 700 000 vaših junakla je zbrisalo za Albaniju posle par dana iako ste im svi davali oružje i pucali zajedno sa njima, što se Vukovara tiče masa mobilisanih Srba nije htela da se bori jer ih Hrvatska nije zanimala pa su se vraćali kući da bi se razračunavali sa Miloševićem i da je bilo ko drugi vodio rat umesto njega danas bi Srbija bila od Dragaša do Poreča !

Avatar El Indio
El Indio
18:06 25.12.2012.

25.12.2012. u 18:00h hundjeger je napisao/la: Niusmo samo mi iguroženi od muslimana, nego ste to i vi Hrvati, i ne samo Srbi i Hrvati, nego uopšte Hrišćanski svet u globalu! Ako se malo ne priberemo i na amortizujemo razlike izmeđueđu nas, ovi obrezani mudžosi če nas sve pojesti bukvalno!. ---------------------------------------------------------- Dosta nam je vise vaseg bratstva, kad god se udruzimo bude sra... Taj problem cete rijesit bez nas

OB
-obrisani-
17:25 25.12.2012.

24.12.2012. u 22:30h El Indio je napisao/la: Kako ce sad narod nebeski vratit srce Srbije? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ma samo nek ih formiraju što pre i nek Amerikanci odu odmah pa ćeš da gledaš kako se vraća svaki pedalj srca Srbije u roku od 24satam misliš ako ste se uvukli amerikancima do čukljeva da će da vas brane doveka, kad tad će da se pokupe i odu a onda ...................................! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije