Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ŽENE I DJECA

Kod Skoplja pronađen kamion s 34 izbjeglice, vozač pobjegao

izbjeglice
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
09.01.2016.
u 11:41

Kamion je pronađen po prijavi građana, a vozač je pobjegao s vozilom koje je bilo u pratnji

Makedonska policija otkrila je kamion s 34 izbjeglica i migranata, uključujući žene i djecu, kod Skoplja, blizu granice sa Srbijom, objavila je televizija Telma, a prenosi RTS.

Policija je rekla da je u kamp Tabanovce prebačeno 16 osoba iz Iraka i njima je dozvoljeno da produže put prema zemljama EU, dok je 15 migranata iz Irana i oni su već zatražili azil u Makedoniji. Trojica migranata prebačeni su u centar za azilante kod Skoplja i oni će biti svjedoci u sudskom postupku u ovom slučaju.

Kamion je pronađen po prijavi građana, a vozač je pobjegao s vozilom koje je bilo u pratnji te se za njim, kao i organizatorima, traga.

>> 14 migranata, uključujući djecu, živo pronađeno u hladnjači u Francuskoj

>> Bugarska podignula optužnicu protiv trojice muškaraca zbog smrti 71 izbjeglice

Komentara 1

CA
carpediem
19:44 09.01.2016.

Ovo su ipak izbjeglice a ne kao ranije sposobni muskarci sa suncanicama, njima treba pomoc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije