Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN KRAJ

Koban prvi spoj – muškarac poginuo, žena kritično

policija
Foto: ilustracija
16.09.2014.
u 16:54

Žena je muškarca pregazila njegovim kamionetom. Namjerno ili slučajno – ne zna se

Prvi spoj završio je tragično za 53-godišnjaka iz Gig Harbora u američkoj saveznoj državi Washington, kojega je odabranica u nedjelju usmrtila pregazivši ga njegovim kamionetom, prenosi The News Tribune. Žena (47) se nedugo potom zabila i u kritičnom stanju završila u bolnici.

Glasnogovornik šerifa Ed Troyer rekao je da žena zbog zdravstvenog stanja još nije ispitana o slučaju.

Leon Shaw i 47-godišnjakinja, koji su se poznavali tek nekoliko sati, navodno su u subotu navečer dosta popili pa otišli u kuću njegova prijatelja, inače tattoo-majstora. Žena ga je zamolila da joj istetovira prsa, a tijekom tetoviranja su se zbližili, što se nije svidjelo Shawu. Žena je navodno udarila Shawa, a on joj je navodno uzvratio šamarom.

Troyer je rekao da je žena, odjevena samo u majicu, potom izišla iz kuće i pokrenula Shawov kamionet. Shaw je izašao vidjeti što se zbiva, a kada je nekoliko trenutaka poslije izišao i njegov prijatelj zatekao ga je mrtvog. Troyer je rekao da zasad nije jasno je li žena Shawa pregazila namjerno ili slučajno.

– Još moramo istraživati – rekao je.

>> Preminuo nakon što ga je pregazila pijana kći koju je htio spriječiti da vozi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:56 17.09.2014.

Mamurluk 4

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije