Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio na Facebooku

Kirurg zgrozio javnost: Što je pogrešno na ovoj fotografiji?

kirurg
Foto: Facebook
01.08.2015.
u 15:10

I dok je fotografiranje odmah nakon ili još gore tijekom operacija moralno upitno, javnost je zgrozila i činjenica kako kirurg na fotografiji ne nosi rukavice

Crnogorski kirurg Aleksandar Filipović na Facebooku je objavio fotografiju iz operacijske dvorane koja je šokirala korisnike društvenih mreža. Naime, na fotografiji iz operacijske dvorane u Kliničkom centru Crne Gore, vidi se pet članova medicinskog osoblja i pokriveni pacijent na stolu.

I dok je fotografiranje odmah nakon ili još gore tijekom operacija moralno upitno, javnost je zgrozila i činjenica kako kirurg na fotografiji ne nosi rukavice.

- Doktore, doktore... You are breaking sterility. Gdje su sterilne rukavice, a? Da ne spominjem fotografa u kirurškoj dvorani, he he he.... Operacija uspjela... Pacijent umro', komentirala je jedna od korisnica društvenih mreža.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Objavila fotografiju djeteta i šokirala korisnike društvenih mreža!

Komentara 8

DU
Deleted user
15:18 01.08.2015.

Crbogorski kirurg?? iz koje je on drzave???

MA
maxxxx
16:26 01.08.2015.

barem nisu čistačice na fotografiji

LA
larala
23:19 02.08.2015.

na fotografiji nažalost ništa nije pogrešno vec je pogrešno u glavi onih koji gledaju fotografiju a, ne vide dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije