Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA

Kineski vojni avion u letu prišao američkom na samo 6 metara!

američki avion,P-8
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.08.2014.
u 17:45

Američko ministarstvo obrane poručilo je kako je kineski pilot u više navrata provocirao američkog kolegu, a u jednom trenutku mu je prišao blizu

Kineski borbeni zrakoplov prišao je u jednom trenutku na samo šest metara od američkog vojnog zrakoplova P-8 tijekom patrole u međunarodnom zračnom prostoru kod Južnog kineskog mora, priopćeno je iz Pentagona.

Američko ministarstvo obrane poručilo je kako je kineski pilot u više navrata provocirao američkog kolegu, a u jednom trenutku mu je prišao toliko blizu, najvjerojatnije kako bi mu pokazao da je naoružan i spreman za borbu. Provokacija je ocijenjena neprofesionalnom i agresivnom.

>>Kružili u zraku jer su kontrolori leta zaspali

>>'U Oluji je sudjelovalo 19 MiG-ova i nijedan nije pao niti je pogođen'
 

Komentara 44

GV
golub Vaso
18:06 23.08.2014.

kinezi provociraju ispred kineske obale, sram ih bilo

AA
aabbcc
18:02 23.08.2014.

kod Južnog kineskog mora____ a kako je ovaj americki vojni pilot toliko zalutao ?

BI
billynik
18:14 23.08.2014.

Jučer je bilo 10 metara, što su ponovo mjerili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije