Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesuglasice

Skandal na summitu u Beogradu: Kineski veleposlanik izjurio sa sastanka

'New Premier of China Li Keqiang talks during a joint news conference with the German Chancellor at the Federal Chancellery in Berlin, Germany, 26 May 2013. The Chinese Premier is meeting with Chancel
17.12.2014.
u 12:19

Blic piše kako je veleposlanik izgubio živce nakon što su dva Aleksandra od njega tražili odgodu potpisivanja ugovora o zajmu za izgradnju novog bloka B3 termoelektrane Kostolac

Direktor srbijanske elektroprivrede Aleksandar Obradović i njegov imenjak ministar energetike Aleksandar Antić toliko su razbjesnili kineskog veleposlanika u Srbiji Li Man Changa da je ovaj izjurio sa sastanka u sklopu gospodarskog summita koji se održava u Beogradu, prenose tamošnji mediji.

Blic piše kako je veleposlanik izgubio živce nakon što su dva Aleksandra od njega tražili odgodu potpisivanja ugovora o zajmu za izgradnju novog bloka B3 termoelektrane Kostolac vrijednog 608 milijuna eura.

Obradović je o cijelom slučaju nekoga izvijestio sms porukama što je snimio i fotoreporter koji prati summit.

Nakon što je informacija o cijelom događaju procurila u javnost, Antić i Obradović izjavili su kako je bilo manjih nesuglasica oko potpisivanja ugovora, no kako će on biti potpisan danas.

>>Cilj je na krilima crvenog zmaja smanjiti jaz između zapadne i istočne Europe

Komentara 174

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
12:52 17.12.2014.

Vidjet će Kinezi da je s ovdašnjim plemenima teže poslovati nego s onima u Africi.

DU
dukidudoje
13:16 17.12.2014.

odose braca kinezi,odose i braca rusi.ako nas i braca seici ostave bez airserbia, nece biti ni beograda na vodi !!!!!!!

KA
Kakma
15:24 17.12.2014.

Nema vise Srboslavije pa sad traze lovu od Azijata, ali i tu traze neke povlastice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije