Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjerali ga na brak

Buduću suprugu vidio tek pred oltarom a onda se zbog šoka odlučio ubiti

zaruke,prsten,prošnja
Foto: Thinkstock
1/2
29.03.2015.
u 12:51

Kang Hu rekao je svojoj nesuđenoj ženi Na Sung da je ona loša za njegov imidž te je napustio svadbu

Kineski mladoženja pokušao se utopiti nakon što je svoju buduću suprugu upoznao tek pred oltarom. Bila mu je 'previše ružna' pa je pobjegao sa svadbe i bacio se u jezero.

Kang Hu rekao je svojoj nesuđenjoj ženi Na Sung da je ona loša za njegov imidž te je napustio svadbu. Ubrzo je policija dobila poziv: Muškarac se utapa u jezeru, pokušao je samoubojstvo. - Muškarac je plutao na jezeru, s licem prema dolje. Nismo mogli iz daljine procijeniti njegovo stanje, no kada smo mu se približili, shvatili smo da je ozbiljno - izjavio je policajac nakon što je spasio život nesretnom mladoženji.

Kang je trenutno u bolnici i očekuje se da će se potpuno oporaviti. Gosti svadbe svjedoče da im je bilo jako neugodno te da je Kang bio prisiljen na svadbu s mladom. - Bilo je čudno svima nama, Kang ima vrlo specifičan ukus, na ovaj brak je bio natjeran - rekla je jedna od pozvanih na svadbu.

>>BiH: Mladoženja pobjegao s vjenčanja kada je trebao reći 'da'

Komentara 9

OB
Objektivno...
14:07 29.03.2015.

Ja sam mislio isto, ali kad blizu sale za vjenčanje nije bilo jezera

DU
Deleted user
16:10 29.03.2015.

Još da ste i njezinu sliku stavili, da vidimo jel stvarno tolko strašno...

I9
ivan.994
13:45 29.03.2015.

Svi znamo da se inače u komunističkoj Kini ide pred oltar na vjenčanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije