Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dan inauguracije

Kim Jong-un sprema 'nuklearnu' provokaciju za Trumpa

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un
Foto: Reuters/PIXSELL
20.01.2017.
u 09:25

Južnokorejski mediji tvrde kako bi Kim Jong-un mogao danas testirati novi nadograđeni prototip interkontinentalnog balističkog projektila

Donald Trump mogao bi se suočiti s prvim pravim testom kao predsjednik SAD-a i to na dan njegove inauguracije jer američke obavještajne službe kažu kako Sjeverna Koreja planira novi nuklearni test

Južnokorejski mediji tvrde kako bi Kim Jong-un mogao danas testirati novi nadograđeni prototip interkontinentalnog balističkog projektila, piše Mirror

Međutim, američki dužnosnici kažu kako nemaju toliko precizne informacije o testiranju i vremenu kada će Pyongyang točno izvesti test. 

Jedan je dužnosnik kazao kako bi Kim Jong-un mogao to učiniti danas samo da bi isprovocirao Trumpovu administraciju

– Ako i učine nešto, to će biti najveći test za Donalda Trumpa. Vjerojatno žele vidjeti kako on reagira na provokacije – rekao je jedan američki obavještajac.

Trump je još prije dva tjedna na svom Twitteru napisao kako je Sjeverna Koreja objavila da je u završnoj fazi izrade nuklearnog oružja koje može doseći dijelove SAD-a. 

– To se neće dogoditi – napisao je tada Trump.

>> SAD žestoko odgovorio na ozbiljnu prijetnju Sjeverne Koreje: Srušit ćemo vam balističke projektile!

Komentara 3

OK
okvarbudovič
17:39 20.01.2017.

sorosof igrac

Avatar raco
raco
10:13 20.01.2017.

Koji je ovo lik. Narod mu gladan a on nuklearke vrti:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije