Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let prema Munchenu

Kapetan Vuelinga nakon smrada paljevine prisilno spustio Airbus A320 na barcelonski aerodrom

vueling
Foto: Screenshot/Reuters
1/2
26.03.2015.
u 13:58

Incident se dogodio dva dana nakon što je Airbus A320 Germanwingsa poletio iz Barcelone i srušio se u francuskim Alpama pri čemu je poginulo 150 putnika i članovi posade

Avion španjolskog niskotarifnog prijevoznika Vuelinga koji je jutros u 6 sati poletio prema Munchenu morao se vratiti na barcelonski aerodrom El Prat nakon što je kapetan osjetio smrad paljevine. Također je riječ o Airbusu A320 koji se nekoliko minuta nakon polijetanja vratio. U avionu je bilo 137 putnika.

Putnicima je ponuđen zamjenski let iz Barcelone oko 8.30 sati, bilo je putnika koji su odbili ponudu. Incident se dogodio dva dana nakon što je Airbus A320 Germanwingsa poletio iz Barcelone i srušio se u francuskim Alpama pri čemu je poginulo 150 putnika i članovi posade.

>> Kopilot je namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa. Pilot je molio da ga pusti u kabinu

Komentara 2

Avatar IlirKrasnici
IlirKrasnici
15:31 26.03.2015.

Bosanci ne bi smeli da putuju sa avion.Samo sa kola.Ili konji.

Avatar marengo2
marengo2
15:10 26.03.2015.

Automobil je zakon,bar kad zasmrdi paljevina stanes pored ceste. Znam da je i to frustrirajuce ar bar se ne preznojavas i ne spominjes sve molitve ovoga svijeta da uspjesno sletis... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije