Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš ga briga

Kapetan Coste Concordije partija dok je potopljeni kruzer na posljednjoj plovidbi

'Francesco Schettino (R), captain of the Costa Concordia cruise ship, talks with his lawyers during a trial in Grosseto, central Italy, July 17, 2013. The trial of the captain of the Costa Concordia c
Foto: 'GIAMPIERO SPOSITO'
1/10
22.07.2014.
u 15:17

Smjestio se u luksuznoj vili, u formi je i preplanuo, a da se dobro provodi, pokazala je i fotografiju snimljena s dvije gospođe koju su objavile lokalne novine Il Golfo (Zaljev).

Bivši zapovjednik Costa Concordije, kruzera koji je se  nasukao uz obale Toscane, točnije na otočiću Giglio (otok ljiljan) sa slobode prati odsukavanje kruzera i čini se da poprilično dobro zabavlja. 

Iako je u siječnju 2012. godine zapovijedao kruzerom u vrijeme najveće pomorske nesreće, kada je riječ o luksuznim brodovima za krstarenje, Francesco Schettino ne smatra potrebnim pokazati ni trunku suosjećanja.

Naime, u vrijeme dok se brod odsukava on se odmara na otoku Ischia,  kamo se povukao iz svog doma u  Meta di Sorrento, da, kako je rekao, "izbjegne opsadu novinara i paparazza".

Smjestio se u luksuznoj vili, u formi je i preplanuo, a  da se dobro provodi, pokazala je i fotografiju snimljena s dvije gospođe koju su objavile lokalne novine  Il Golfo (Zaljev).  

Fotografija prikazuje kapetana nasmijanog i opuštenog u bijeloj odjeći.

Da egzil, kako je nazvao svoje povlačenje na Isciu, ne pada teško kapetanu Schettinu, pokazuje atmosfera u luksuznoj vili Forio na zabavi gdje je bio u predahu pisanja knjige o nesreći u kojoj će, kako je najavio talijanskim medijima, objasniti svoju stranu priče o nasukavanju Costa Concordije. Zanimljivo je da se zabava na kojoj je bivši zapovjednik kruzera snimljen održala upravo u organizaciji  izdavača Petera Grausa. 

Inače, sam Schettino smjestio se u vili između mjesta Casamicciola i Lacco Ameno na Ischiji, inače ekskluzivnom i vrlo skupom  turističkom odredištu na jugu Italije, oko sat vremena plovidbe od Napulja i nešto sjevernije od mondenog Caprija

>>Počinje operacija 'izvlačenja' Costa Concordie

>>Nova policijska snimka otkriva raspadajuću unutrašnjost Costa Concordije

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:45 22.07.2014.

hoće li u toj knjizi napisati što je radio sa onom Rumunkom dok se kruzer nasukavao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije