Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Kao u hororu: Jezive lutke nalik djevojčicama osvanule pred kućama u kojima žive

lutke
Foto: NBC video screenshot
25.07.2014.
u 12:27

Neke od djevojčica išle su u istu školu, a sve žive u istom susjedstvu pa se među stanovnicima javila panika

Stanovnike okruga Orange u Californiji iznenadile su porculanske lutke koje je nepoznati počinitelj ostavio pred vratima njihovih kuća. Kao da to nije dovoljno, lutke su nevjerojatno podsjećale na djevojčice koje žive u kućama ispred kojih su ostavljene.

Neke od djevojčica išle su u istu školu, a sve žive u istom susjedstvu pa se među stanovnicima javila panika.

 - Lutke su pronađene prošli tjedan u jutarnjim satima, a na njima nije bilo nikakvih prijetećih poruka, kazao je Jeff Hallock, okružni šerif koji je lutke nazvao 'jezivim'

Policija je identificirala počinitelja, a riječ je o članici lokalne crkvene zajednice čiji je hobi skupljanje lutaka, a ovim je činom htjela iznenaditi svoje susjede, javlja NBC.

>> Google Street View pronašao klauna iz horora 'It'!

Ključne riječi

Komentara 1

AJ
ajmo
12:50 25.07.2014.

Jezive lutke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije