Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operiraju po engleskoj

Kao u filmu: Evo kako su tri džeparošice s Balkana opljačkale stariju gospođu

pljačka
Foto: Screenshot
1/3
05.05.2015.
u 18:59

Pljačkašice su se čak tri puta presvlačile dok su slijedile stariju gospođu po trgovini Primark nakon čega su joj ukrale 2000 funti iz torbice

Britanska policija objavila je snimku tri džeparošice s područja istočne Europe koje već deset godina pljačkaju na području Birminghama.

Kao u filmu, džeparošice su se čak tri puta presvlačile dok su slijedile stariju gospođu po trgovini Primark nakon čega su joj ukrale 2000 funti iz torbice.

Razbojnice su, naime, uočile ženu u blizini trgovine kako podiže novac. Slijedile su je, a da ih ne primijeti presvlačile su se u liftu trgovine. Jedna od njih na glavu je stavila bijeli veo, druga je odjenula baloner, a treća bijelu vestu. Pljačkašice su ženu zapričale, dok joj je jedna od njih krala novac iz torbe.

Jedna od njih je uhićena i osuđena na 11 mjeseci zatvora. Riječ je o 23-godišnjoj Ivani Ramić koja je sudjelovala u sličnim pljačkama 2006., 2008. i 2009. godine.

Druga, 24-godišnju Saida Ivocija iz Birminghama također je uhićena no nakon što joj je odobrena jamčevina pobjegla je i od tada joj se gubi svaki trag. Policija jedino ne zna identitet treće žene, no vjeruje da su ona i Ivocija pobjegle nazad u istočnu Europu.

Uhićene su nekoliko dana nakon pljačke kada ih je zaštitar Primarka primijetio u trgovini i pozvao policiju.

>> Iza velike pljačke u Londonu stoji balkanska skupina Pink Panther?

Komentara 6

OB
ObrenM
19:47 05.05.2015.

Jedna od slavne trojke je "Hrvatica"Ramic!!!Kada se pise,da je pravi Hrvat negdje nesto ucinio-to prolazi,ali nacionalnost R..ska ne prolazi,jer je to sovinizam.

PL
plotto
19:38 05.05.2015.

Romska posla.

M3
Miške 3
10:57 06.05.2015.

Sram ih bilo, kradu po VB, umjesto da se lijepo prostituriraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije