Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Air Canada

Airbus A320 sa 137 putnika izletio s piste, svi preživjeli!

kanada
Foto: Twitter
1/3
29.03.2015.
u 08:28

Prema prvim informacijama zrakoplov je nakon izlijetanja s piste udario u stup dalekovoda, u vrijeme kada je zbog lošeg vremena na aerodromu nestala struja.

Avion kompanije Air Canada srušio se na Halifax Stanfield International aerodromu u Kanadi jutros oko 4.30 po lokalnom vremenu, potvrdila je zrakoplovna kuća, a prenosi Russia Today.

"Pilot je loše sletio", rekao je Peter Spurway, glasnogovornik aerodroma. Nitko nije poginuo iako je prilikom slijetanja avion znatno oštećen. U avionu je bilo 137 putnika od čega 5 članova posade. Putnici uglavnom imaju ogrebotine i u stanju su šoka, a u bolnicama se očekuje do 50 ozlijeđenih putnika, piše CBC.

Glasnogovornik aerodroma izjavio je da je 16 osoba vozilima hitne pomoći prevezeno u bolnicu. Riječ je o avionu tipa Airbus A 320. Prema prvim informacijama zrakoplov je nakon izlijetanja s piste udario u stup dalekovoda, u vrijeme kada je zbog lošeg vremena na aerodromu nestala struja.

Na aerodromu su odgodili sve letove najmanje za nekoliko sati dok hitna služba ne počisti pistu. 

 

>>Ovo su velike zrakoplovne nesreće na tlu Europe

>>'Lubitz je patio od psihosomatske bolesti. Liječilo ga je nekoliko stručnjaka'

>>U Lubitzu je bila nagomilana nevjerojatna agresija i bijes. On je želio ubiti i umrijeti

Komentara 34

AN
Antioh
10:03 29.03.2015.

U istom se ''članku'' srušio, loše je sletio i izletio s piste. Tekstove vaših ''zaposlenika'' sa student servisa koji prepisuju informacije s drugih internetskih portala ipak bi netko morao i prekontrolirati prije nego što ''kliknu enter''

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
09:47 29.03.2015.

Sreća po mene što se u zrakoplovima ne može švercati kao u tramvajima...

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
09:02 29.03.2015.

Avion se srušio. Dobili ste direktivu razbiti strah od letenja u narodu pa ovim člankom pokazujete i kada se avion sruši nece nitko poginuti, haha. Ove gluposti zaista ne bi trebalo čitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije