Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrug orange

Kalifornija: Žestoki prosvjedi protiv Trumpa, dvadesetak uhićenih

prosvjednci donald trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.04.2016.
u 12:03

Prosvjednici su se okupili ispred amfiteatra Costa Mesa u okrugu Orange gdje je Donald Trump upravo bio održao govor pred tisućama pristaša, po Los Angeles Timesu.

Stotine prosvjednika protiv Donalda Trumpa okupilo se ispred amfiteatra u kojemu je kandidat na predizborima američke Republikanske stranke sinoć održao skup u Kaliforniji, bacajući kamenje na policiju koja je objavila kako je uhitila dvadesetak osoba.

Prosvjednici su se okupili ispred amfiteatra Costa Mesa u okrugu Orange gdje je Donald Trump upravo bio održao govor pred tisućama pristaša, po Los Angeles Timesu.

Bacali su kamenje na automobile u prolazu te uništavali vozila, pišu novine. Prosvjednici su nasrnuli na policijska vozila lomeći stakla jednog od njih i pokušavajući prevrnuti drugi.

Policija okruga Orange objavila je na Twitteru da je uhićeno dvadesetak osoba.

Po LA Timesu neki prosvjednici s američkim i meksičkim zastavama blokirali su promet uključujući pristup jednoj autocesti.

Donald Trump je obećao da će podići ogroman zid između SAD-a i Meksika te da će isti platiti Meksikanci u cilju prekida ilegalne imigracije.

>> Republikanska stranka sada bi trebala podržati slovenskog zeta

Komentara 17

LU
lukivoda
12:49 29.04.2016.

od silnih protesta Trump pobjeđuje u devedeset posto država mora da proteste organiziraju Urška Raukar i Vili Matula

MA
...Marsijanac
15:44 29.04.2016.

Bagra neradnicka drogaska i ilegalni useljenici. Sve to treba deportirati.

Avatar mason
mason
18:47 29.04.2016.

Skacu po autimobilima, unistavaju, ruse sve. Sta ces kad je Obama pritisnuo policiju a ohrabrio kriminalce. Obama je raspirio kriminal i rasizam u drzavi. To moze samo Trump rijesiti. Policija treba vise ovlastenja, da imaju pravo ubijati kriminalce a ne da ih se boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije