Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BESPLATAN OGLAS'

Kako je Rusija zaradila na ratu u Siriji

vojni marš,Dan pobjede,Rusija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
27.02.2017.
u 09:04

Ruske zračne snage u sukobu u Siriji uključene su od 2015. godine kada je Damas zatražio pomoć od Moskve da im pomognu u borbi protiv terorističkih skupina u zemlji.

Ruska borba protiv džihadista u Siriji urodila je plodom i na drugim poljima pa je tako zabilježena globalna potražnja za ruskim oružjem.

– Aktivnosti protiv Islamske države koje trenutačno provodi Rusija u Siriji pokazale su naše mogućnosti i potencijal tehnologije. Zrakoplovi i brodovi pokazali su da su učinkoviti, a raketni sustavi također – kazao je Sergej Chemezov, predsjednik ruske državne korporacije Rostec, prenosi Sputnik.

Dodaje kako je ovo bio ''besplatan oglas'' te da su te vojne aktivnosti imale ''pozitivan utjecaj''.

Ruske zračne snage u sukob u Siriji uključene su od 2015. godine kada je Damas zatražio pomoć Moskve da im pomogne u borbi protiv terorističkih skupina u zemlji. U borbu je uključen i ruski nosač zrakoplova, a sirijski zračni prostor brani protuzračna obrana S-300

>> 'Rusima Sirija služi za vojnu vježbu, koriste oružje koje nije potrebno'

>> Ruski borbeni zrakoplov usmrtio tri turska vojnika, Putin je odmah našao krivca

Komentara 26

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:19 27.02.2017.

Turci su pokazali vrijednost ruskih aviona.

ZM
zmijoljubaccc
09:24 27.02.2017.

Je li novinari, a koji je to grad Damas? Da nije možda damast? E nije, to je vrsta tkanine. Aaaa, Damask? Ee, to se treba znati i sa srednjom školom a ne sa niskom spremom visokoga učilišta...... A zakaj se ime ovoga Rusa ne može prepisati sa Hemezov. Zašto onda nije Sergey... nego Sergej? Nedosljedni ste dovraga. Bez veze prepisujete i "guuglom" prevodite i ne vidite šumu od drveta ...

Avatar superhik74
superhik74
18:00 27.02.2017.

Pa samo uce kako se to radi od Amera, koji su u tom biznisu testiranja novog oruzja protiv nemocnih, da bi to iskoristili kasnije u propagandne svrhe prilikom prodaje stotina milijardi vrijednosti vojne opreme uglavnom dikatatorskim rezimima po bliskom istoku. Rusi su se samo ukljucili u isti biznis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije