Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori sa Britancima

Kaczynski otkrio mračnu ulogu Donalda Tuska u Brexitu

Kaczynski
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.06.2016.
u 18:55

- Izravno je odgovoran za Brexit i trebao bi nestati iz europske politike - kazao je Kaczynski.

Čelnik vladajuće poljske stranke Pravo i pravda (PiS) Jaroslaw Kaczynski okrivio je predsjednika Europskog vijeća i bivšeg poljskog premijera Donalda Tuska zbog britanske odluke o napuštanju Europske unije donesene na referendumu prošli tjedan.

- Posebice mračnu ulogu je imao Donald Tusk, koji je vodio pregovore s Britancima i u stvari pridonio tome da ne dobiju ništa - rekao je Kaczynski o svom bivšem političkom suparniku u razgovoru za lokalne medije.

- Stoga je on izravno odgovoran za Brexit i trebao bi nestati iz europske politike. To se tiče i cijele Europske komisije u njezinom sadašnjem sastavu - istaknuo je on.

>>Britanski parlament ruši referendum?

>>Kučan povezao Brexit sa stajalištima u Srbiji u eri Slobodana Miloševića

Komentara 7

ST
stipe53
19:28 27.06.2016.

Točno tako!

ST
stomugromova
08:19 28.06.2016.

Kaczynski,kao i Orban,pokazuje zube neoliberalnoj okupatorskoj bagri,koja operira pomoću podmićenih i korumpiranih kadrova kao što je Tusk.

OG
Oger
07:28 28.06.2016.

Kriviti politicke neistomisljenike za sva zla je tipicno ponasanje slavenskih neonacista. Imamo u vlastitoj kuci paradne primjere ponasanja a la Hitler.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije