Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s riječi na djela

Jelko Kacin: Srbija je dobila zeleno svjetlo, a ne datum

jelko kacin
Duško Marušić/PIXSELL
04.07.2013.
u 15:09

Kacin je pojasnio kako će Srbija odlučivati o svojim prioritetima svojom posvećenošću "u realnom vremenu".

 - Ja bih rekao da je Srbija dobila zeleno svjetlo, iako ovdje svi govore da je dobila datum. Ja o datumu ne znam ništa, jer će datum izabrati sama Srbija sljedećim koracima kojima će pokazati koliko je posvećena s riječi prijeći na djelo - izjavio je danas u Beogradu Jelko Kacin, izvjestitelj Europskog parlamenta za zapadni Balkan, ali je dodao kako nitko ne bi trebao biti iznenađen, "ako bi pregovori de facto krenuli i ranije". 

Kacin je pojasnio kako će Srbija odlučivati o svojim prioritetima svojom posvećenošću "u realnom vremenu". - Mi smo usuglasili nacrte rada u europskim instiucijama, uključujući i Europski parlament, organizirali smo se pratiti Srbiju i u slučaju da krene znatno dinamičnije - rekao je Kacin i najavio za ponedjeljak novi susret srpskog i kosovskog premijera, Ivice Dačića i Hashima Thacija u Bruxellesu. 

>>Kacin: Hrvatska i Slovenija mogu učiti od Srbije i Kosova

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije