Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SAD-U

Jedna osoba ubijena u pucnjavama u Washingtonu, glavni osumnjičeni policajac

policija
Foto: Reuters/PIXSELL
06.05.2016.
u 20:51

Eulalio Tordil (62) je dan prije ubio svoju suprugu pucajući u nju ispred škole

Jedna osobe je smrtno stradala i dvije su ranjene vatrenim oružjem u petak u dva odvojena incidenta u dvama trgovačkim centrima u predgrađu Washingtona, a glavni osumnjičeni za napade je policajac koji se nalazi u bijegu, izvijestila je policija koja još uvijek nije potvrdila povezanost incidenata.

Glavni osumnjičeni za povezanost s napadima je policajac Eulalio Tordil (62), koji je dan prije ubio svoju suprugu pucajući u nju ispred škole okruga Prince George u državi Maryland.

Traje aktivna potraga za napadačem, precizirala je policija susjednog okruga Montgomery, rezidencijalnog predgrađa sjeverno od Washingtona, u kojem je došlo do oružanih incidenata.

U prvoj pucnjavi, koja se odvijala oko 17 sati po srednjoeuropskom vremenu u trgovačkom centru Bethesda, ranjene su tri osobe, dvojica muškaraca i jedna žena u kritičnom stanju prebačeni u bolnicu, rekao je policijski glasnogovornik.

U drugoj pucnjavi, koja se zbila nešto poslije u trgovačkom centru Aspen Hill, ubijena je jedna žena. Ta dva centra su udaljena nekoliko minuta vožnje.

Sve škole okruga Montgomery stavljene su u izolaciju, prema sigurnosnim pravilima koja su na snazi, a zatvoren je i promet.

>> Marko Tomasović, boksač i Kerumov prijatelj, ranjen u nogu

>> Propucana dva tramvaja na putu prema Dubravi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije