Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijele ih besplatno

'Jedite jabuke, naljutite Putina'

jabuke
Foto: Deutsche Welle video screenshot
17.09.2014.
u 08:49

Otkako su uvedene sankcije Europske unije prema Rusiji (i ruskih protumjera), od 1. kolovoza 2014. i poljskim je proizvođačima voća zatvoren pristup njihovom najvažnijem izvoznom tržištu.

Jabuke su sazrele, ali nitko ih ne bere. Poljski poljoprivrednici ne znaju kamo s njima.

Otkako su uvedene sankcije Europske unije prema Rusiji (i ruskih protumjera), od 1. kolovoza 2014. i poljskim je proizvođačima voća zatvoren pristup njihovu najvažnijem izvoznom tržištu. Rusija je zabranila uvoz jabuka, krušaka i dunja. 

Poljaci svoje jabuke sad dijele – i to besplatno.

>> Putin ismijao sankcije EU i SAD-a

Komentara 30

LA
larala
09:04 17.09.2014.

je, stvarno ce ta zabrana izvoza jabuka u rusiju i njihovo bacanje razljutiti putina, pa covjek vam se smije u facu jer zabranom, ne škodi se njemu nego sebi i svom narodu ,koji ce sada mjesto da naplati sav svojoj trud i nešto zaradi biti gladan radi eu birokrata koji danas uvode sankcije a, sutra ce se lizati s putinom kao da ništa nije bilo.....

Avatar fircik
fircik
09:00 17.09.2014.

Putin će se toliko naljutiti, da će odvrnuti grijanje do kraja.

Avatar abakus
abakus
09:42 17.09.2014.

Gospodarstvo Europe posrće, a društvo radi ulizivanja Americi uvodi sankcije Putinu kojima ponajviše samoj Europi štete... Koje su ovo obmane i gluposti... Da mi je znati što je bilo onim ljudima kod nas koji su na referendumu zaokružili da žele ulazak u tu nakaradu od unije... U svakom pogledu od nje smo dosad imali samo štete. Uključujući indoktriniranje temama poput gay-propagande kojima nas doslovce svakoga dana zatrpavaju. I to u jednoj zemlji koja doslovce izumire i urušava se u svakom pogledu. Baš super...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije