Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Juncker kao nepristojni tinejdžer koji ne može bez mobitela

Jean-Claude Juncker, Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Screenshot
1/5
03.05.2015.
u 08:20

Tijekom cijele konferencije za novinare djelovao je odsutno

Teško je nagađati tko ga je zvao, mogao bi to biti bilo tko u rasponu od njemačke kancelarke Angele Merkel do njegovih pajdaša s kojima odlazi na piće, no Jean-Claude Juncker je u četvrtak pokazao iznimnu nepristojnost. Ne zato što mu je tijekom konferencije za novinare s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović zazvonio mobitel, nego zato što se na njega odlučio javiti, a zatim još i nakon kratkog razgovora tipkati poruku.

Dok je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, ni kriva ni dužna, nastavila govoriti kao da ništa ne vidi, Juncker je djelovao potpuno odsutno. Šef europske vlade ponašao se kao običan razmaženi tinejdžer koji se nije u stanju odvojiti od telefoniranja i SMS-anja čak ni u vrijeme obiteljskog ručka.

Objašnjenje njegovih glasnogovornika da se javio na mobitel jer je "u stalnom kontaktu s europskim građanima" slabašno je izvlačenje iz nečega što je, realno, Junckerov gaf.

>> Juncker – nepristojan je, sklon alkoholu ili samo neformalno pristupa poslu

>> Juncker ignorirao predsjednicu i pričao na mobitel usred press konferencije

Komentara 54

GI
gismund
09:26 03.05.2015.

juncker je neodgojen, nekulturan i sramotan u svom istupu, ne samo za sebe nego i za eu koju predstavlja!

Avatar petrolio
petrolio
09:29 03.05.2015.

sramotniji od ponašanja junckera su samo ovi zluradi novinarski uradci koji su time htjeli poniziti kolindu, a zapravo su ponizili sami sebe, jasno se deklariravši kao ortodoksni ljevičari!

BR
brojevi
10:43 03.05.2015.

Krasnec je li to pila naopačke? Nedavnim člankom pokazio si primjerom kako se *novinarski* zlonamjerno omalovažava Predsjednica. Nestašnom *tinejdžeru* Junckeru nije bila namjera svjesno vrijeđanje Predsjednice kako se poslije nedvojbeno pokazalo. Ti tražiš alibi za svoj gaf tjedna ali prekasno.. Poruku si poslao i pokazao čitateljima VL-a, komu i ćemu pripadaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije