Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od sutra

Izrael pristao na 12-satni prekid vatre

gaza
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
25.07.2014.
u 22:55

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je Johnu Kerryju, državnom tajniku SAD-a, kako će Izrael u subotu napraviti 12-satni prekid napada na Gazu

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je Johnu Kerryju, državnom tajniku SAD-a, kako će Izrael u subotu napraviti 12-satni prekid napada na Gazu, s početkom u 7 sati ujutro prema tamošnjem vremenu, potvrdio je američki dužnosnik.

Dužnosnik, koji je želio ostati anoniman, to je izjavio nakon upita o ranijim Kerryjevim izjavama kada je spomenuo izraze dobre volje izraelskog premijera, javlja Reuters.

>>Izrael u školi UN-a granatama ubio najmanje sedmoro djece

>>Astronaut snimio pojas Gaze iz svemira: Ovo je najtužnija fotografija dosad

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 29

MU
mudrilopov
00:28 26.07.2014.

Kada se covjek samo sjeti koliko su godina Gotovina i Markac proveli u zatvoru ICC zbog navodnog prekomjerne upotrebe topnistva u Oluji, o ovi cionisticki masovni ubojice stotina ( uskoro I tisuca) nenaoruzanih civila jos dobivaju podrsku od ponekih praznoglavacaca I dosta placenih Hasbra propagandista

MU
mudrilopov
23:15 25.07.2014.

Cionisti ce se malo odmoriti oprati krvave ruke i nakon toga nastaviti s maskriranjem Palestinaca. Osim toga sluzi kao dobra propaganda s obzirom na ogromne prosvjede sirom svijeta protiv njihovih nacistickih metoda

DU
Deleted user
23:31 25.07.2014.

Lako je praviti se frajer nad slabim i nemoćnima. Izrael je popušio od Hezbollaha u Libanonu, na Iran se ne usude ni pomisliti napasti, u Siriji izraelskim saveznicima islamistima ne ide najbolje, a navodno je i ruski sustav S-300 uu funkciji pa nema više orgijanja nad sirijskim nebom. Preostali su im jedino goloruki Palestinci stješnjeni i okruženi u pojasu Gaze pa jedino nad njima mogu demonstrirati snagu izraelskog oružja i hrabrost židovskog vojnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije