Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Putin:

'Izbjeglička kriza potpuno je očekivana'

Ruski predsjednik Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
04.09.2015.
u 07:35

Ruski predsjednik naglasio je kako je jedini način da se zaustavi priljev izbjeglica u Europu rješavanje problema kod kuće

 – Rusija je često upozoravala na probleme s kojima bi se Europa mogla suočiti zbog politike prema Bliskom istoku, Sjevernoj Africi i džihadističkim skupinama, tako da trenutna izbjeglička kriza nije iznenađenje – kazao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Putin je tako novinarima na ekonomskom forumu u Vladivostoku kazao kako je za njega kriza potpuno očekivana, javlja RT.

Putin smatra kako je najveća mana vanjske politike zapada nametanje vlastitih standarda diljem svijeta bez obaziranja na povijesne, religijske i kulturne karakteristike pojedinih regija.

Ruski predsjednik naglasio je kako je jedini način da se zaustavi priljev izbjeglica u Europu, rješavanje problema kod kuće.

 – Prvi bi korak trebao biti stvaranje zajedničke i jedinstvene fronte protiv džihadističkih skupina poput Islamske države – kaže Putin.

>> Očajne izbjeglice sukobile se s policijom i legle na prugu

Ključne riječi

Komentara 58

Avatar Floyd1
Floyd1
08:08 04.09.2015.

Jos je Putin blag. Kriza nije samo ocekivana, ali organizirana. Organizatori su uvijek isti sionisti.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
08:53 04.09.2015.

Ovako govori državnik. A ne ove marionete iz EU.

VE
vedriti
08:52 04.09.2015.

Sto se tice dolazaka Muslimana u Eu Putin je u pravu. To se moglo ocekivati otkad su javno pogubljena pocela. Sto se tice Ukrajine, tu bi trebali naci sporazum. Sto je tvoje tvoje moje moje. I gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije