Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruska policija

Iza Nemcovog atentata mogli bi stajati i islamski militanti

boris nemcov
Foto: Reuters/PIXSELL
28.02.2015.
u 18:24

Kako navodi ta televizija, kamere su snimile automobil u 23.39 sati, samo dvije minute nakon što su nepoznati napadači ispalili nekoliko metaka u Nemcova. Mediji navode da je na njega pucano iz automobila u centru Moskve

Ruska televizija "LifeNews TV" objavila je video snimak bijelog automobila, u kome su navodno bili osumnjičeni za ubojstvo Borisa Nemcova (55).

Kako navodi ta televizija, kamere su snimile automobil u 23.39 sati, samo dvije minute nakon što su nepoznati napadači ispalili nekoliko metaka u Nemcova. Mediji navode da je na njega pucano iz automobila u centru Moskve, piše Sputniknews.

Ruski predsjednik Vladimir Putin uputio je danas izraze sućuti majci ubijenog lidera ruske opozicije Borisa Nemcova. Policija je objavila da je Nemcov ubijen iz pištolja "makarov" i dodala da je jasno kako se radi o planiranom napadu.

 

"Lokacija i vrijeme napada jasno upućuju da je ovo bio organizirani napad. Nemcov se u pratnji prijateljice vraćao u svoj stan. Oni su znali rutu njegova kretanja", navodi policija.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još se nije oglasilo povodom snimke koja se pojavila na internetu. Policija je priopćila da je napad politički motiviran, ali ne isključuje i mogućnost da se radi o osveti radikalnih islamista.

Nemcov je primio nekoliko prijetnji smrću zbog komentara o ubojstvu karikaturista lista "Charlie Hebdo" u Parizu.

>> Putin: To je politička provokacija! Obama: Privedite pravdi odgovorne za ubojstvo

>> Tko je Ana Durickaja? Posljednja je vidjela Nemcova živog

Komentara 15

RA
Rangostar
18:52 28.02.2015.

Aha, evo ga scenario,dva brata islamki fundamentalisti bjeze u autu,jedan od njih gubi osobnu iskaznicu,gone ih svim raspolozivim sredstvima,kelikopteri su tu tisuce policajaca se ukljucuje u potjeru,ubrzo bivaju opkoljeni i ubijeni u zestokoj pucnjavi na periferiji Moskve. Njihova tjela se sahranjuju istog dana na nepoznatoj lokaciji itd,itd.... Moguce !

DU
Deleted user
18:48 28.02.2015.

Iza ovog atentata mogli bi stajati ruski oligarsi židovskog podrijetla kako bi kompromitirali Putina.

Avatar d-ano
d-ano
20:51 28.02.2015.

Tipicno engleski potpis,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije