Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošla je sve

Ispovijest seksualne robinje: Silovali su me godinama, iskorištavali su nas policajci i svećenici

Foto: Screenshot
07.12.2016.
u 10:40

Nakon godina zlostavljanja spašena je tijekom operacije za suzbijanje trgovine ljudima

Meksikanka Karla Jacinto (24) četiri godine bila je seksualna robinja, a zbog svojih tragičnih iskustava sada putuje svijetom kako bi pomogla žrtvama seksualnog ropstva. U lipnju se obratila i papi Franji na konferenciji o trgovini ljudima. Spavala je s klijentima više od 43.000 puta u periodu između 12 i 16 godina. 

Karla kaže, kako piše Independent, da je pobjegla iz disfunkcionalnog doma s 12 godina, a 10 godina stariji muškarac brinuo je za nju, obasipao je darovima, novcima i brzim automobilima.

Dan u životu prostitutke

– Dan bih započinjala oko 10 ujutro i završavala u ponoć. Muškarci su mi se znali smijati jer plačem. Zatvarala bih oči da ne vidim što mi rade, da ništa ne osjećam – govori djevojka.

Zlostavljana je bila i od policijskih službenika koji su imali ulogu autoriteta. – Ušli bi u sobu, a mi smo morale činiti sve što kažu, znalo je potrajati i tri do četiri sata. Gadili su mi se, znali su da smo maloljetnice – ispričala je. Klijentela su joj bili suci, svećenici, policajci pa je bila uvjerena da ne može pobjeći i javiti se lokalnim vlastima.

Nakon godina zlostavljanja spašena je tijekom operacije za suzbijanje trgovine ljudima. Od žrtve postala je volonterka koja pomaže djevojkama širom svijeta. 

>> Ispovijest djevojke: Evo kako sam preboljela prekid veze

Ključne riječi

Komentara 91

MR
MrkiMedo
11:09 07.12.2016.

Ne zelim omalovazavati ovu zrtvu, ali nesto tu ne stima i lako se razbacuje nulama. Cetiri godine su okruglo 1500 dana. Ako je prosla 43.000 silovanja, to je 29 silovanja svaki, ali bas svaki dan. Oprostite ali to nije realno.. Netko u Vecernjem zaista ima problema.

CD
cdplejer
10:57 07.12.2016.

Vecernji,vi imate nekih problema,garant.

Avatar nekakav
nekakav
11:15 07.12.2016.

jako je moderno postalo za sve optuživati svećenike, crkvu. to je sad jako in. a kolki je udio svećenika u stanovništvu, kolki učitelja, policajaca, javnih službenika, vojnika... i na kraju, koja točno grupacija stanovništva je najviše sklona ovakvim deliktima? samosamo se pljuje po starim vrijednostima, a što dajete od novog? aha, ravnopravnost, pri čemu se podrazumijeva totalno prvenstvo manjinskim kružocima i skupinama. gdje je ravnopravnost u broju muškaraca zaposlenih po školama, vrtićima, javnim poduzećima i ustanovama, ministarstvima? kad tu muški budu barem blizu 50%, onda se može razgovarati o tome da su i žene sposobne biti bageristi, kopati lopatom i krampom rovove za izradu kućnog priključka plina i vode. eto, vidimo da su i političari među tim silovateljima.. kako to da na njih nikad niste udarili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije