Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirna država

Island u šoku: Policija prvi put tijekom akcije ubila čovjeka!

pištolj (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
03.12.2013.
u 11:37

Policiji je jako žao zbog ovog događaja. Želim izraziti sućut obitelji poginulog čovjeka – kazao je Haraldur Johannessen, šef policije zemlje s jednom od najmanjih stopa kriminala u svijetu.

Islanđani su u šoku nakon što je prvi put u povijesti zemlje jedna policijska akcija završila ubojstvom osumnjičenika.

Presedan se dogodio kada su specijalci i policija u ponedjeljak otišli u stan 59-godišnjeg muškarca koji je prijetio oružjem, javlja BBC. Osumnjičeni nije želio prestati pucati i odbijao je predati pušku. Policiji nije preostalo ništa drugo negoli ubaciti suzavac u stan i pokušati onesposobiti muškarca. Uslijedio je vatreni okršaj u kojem su ranjena dvojica redarstvenika te osumnjičeni koji je preminuo na putu do bolnice.

– Policiji je jako žao zbog ovog događaja. Želim izraziti sućut obitelji poginulog čovjeka – kazao je Haraldur Johannessen, šef policije zemlje s jednom od najmanjih stopa kriminala u svijetu.

Što je muškarca, koji je živio sam, nagnalo na napad, još nije ustanovljeno.

>>Pucnjava u klubu veterana BBB-a, trojica ozlijeđena

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Trempetich
11:58 03.12.2013.

Ova zemlja ima 40 zatvorenika. ima 300 000 stanovnika. Ljudi rade po dva ili tri posla, vatrogasci rade po potrebi. Imaju rast bdp-a, nema korupcije....ali imaju i veći IQ od nas za 20 bodova. Kod nas je 89 i imamo kriminal, korupciju i ljubomoru. Uz to živimo na kvalitetnijoj i ljepšoj zemlji od njih...a oni maltene imaju besplatnu energiju. Živjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije