Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gadafijev nećak:

'Islamska država u Europi će izvesti napad poput onog 11. rujna'

ISIL
Foto: Reuters (Ilustracija)
03.03.2015.
u 08:49

Ove će godine pola milijuna imigranata doći u Europu, a mnogi od njih će biti teroristi, 10 do 50 od 1000 imigranata bit će teroristi, kaže Ahmed Gadafi al-Dam

Islamska država u iduće dvije godine mogla bi u Europi izvesti teroristički napad poput onog u New Yorku 11. rujna. – upozorio je nećag pokojnog libijskog diktatora Moamera Gadafija, Ahmed Gadafi al-Dam.

Kaže kako će u idućih godinu dana najmanje pola milijuna imigranata iz Libije doći u Europu, a da će među njima sigurno biti i tisuće terorista , piše Daily Mail.

– Ove će godine pola milijuna imigranata doći u Europu, a mnogi od njih će biti teroristi, 10 do 50 od 1000 imigranata bit će teroristi. Bit će ih po cijeloj Europi. U godinu do dvije dana imat ćete drugi 11. rujan – rekao je Gadafi.

Dodaje kako islamističke grupe dovode imigrante u svoje kampove i obučavaju ih za vojnike.

– Daju im novac, govore im o Alahu i obećavaju da će ih u Europi čekati djevice – kaže.

>> Jordanski kralj: Borba s Islamskom državom treći je svjetski rat

Komentara 9

Avatar jebb
jebb
09:10 03.03.2015.

Ta prica o djevicama na nebu..., jos i nekako. Ali da ih cekaju djevice u Evropi, to je vec teze povjerovati.

MA
matejcro
10:00 03.03.2015.

Sve imigrante iz tih zemalja bez diplome, 20 jamstvenih pisama, žene, potvrde o nekažnjavanju i prosjeka plaće ne treba pustit da lete europskim nebom, a kamoli pustit ih da se nastanjuju i razmnozavaju ovdje i zive od socijalne pomoci. Europa nema za sebe, a pogotovo za imigrante. Em ce nam promijenit strukturu stanovnistva, em su radikalni i zatucani idi.oti. Zvuci grubo ali bolje sprijeciti nego lijeciti.

BA
Bananaman
10:05 03.03.2015.

Tesko za povjerovati da se u danasnje vrijeme tehnologije I nauke ljudi jos uvjek pale na religiju ?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije