Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORIZAM

Islamska država prijeti: Hej, François, objavio si rat koji ne možeš dobiti

islamska država
Foto: Screenshot Youtube
1/2
25.11.2015.
u 12:02

Na snimci militant govori na francuskom jeziku, s titlovima na engleskom i arapskom

Jučer je na Twitteru objavljena snimka na kojoj navodni militant Islamske države prijeti francuskom predsjedniku Françoisu Hollandeu uništenjem njegove zemlje. Kako prenosi Daily Mail, video dolazi samo 24 sata nakon što je Islamska država objavila video rušenja Eiffelova tornja, koristeći snimku iz jednog filma.

Na snimci militant govori na francuskom jeziku, s titlovima na engleskom i arapskom.

– Doći ćemo. Doći ćemo skršiti tvoju zemlju – poručuje militant.

– Hej, François, objavio si rat koji ne možeš dobiti. Nećeš moći pobijediti. Obećao si pobjedu svom narodu. To jest narodu Zapada. Nama je pobjedu obećao naš stvoritelj – kaže militant u videu.

 

>> Vijeće sigurnosti UN-a odobrilo "sve potrebne mjere" protiv Islamske države

>> Islamska država prijeti napadom na Bijelu kuću: Dići ćemo je u zrak!

Komentara 13

CO
coconut
12:50 25.11.2015.

što turska kaže na ovo

DU
Deleted user
12:26 25.11.2015.

Lako je tako, podbočit se na jedno 100-200 metara i onda govoriti iz daleka Francuzima: "Kaj to delate?". Lijepo skineš stolnjak s glave i onda u facu to kažeš, kuiš, u facu - jer u faci je problem!

JO
Jole1958
13:20 25.11.2015.

A je, ovaj sa kapom će pobijet i onda će Francuska postat muslimanska država i više se u Francuskoj neće slavit Božić i pit vino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije