Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oteti 11.lipnja

Islamska država oslobodila 49 turskih taoca

is
Foto: Reuters video screenshot
1/2
20.09.2014.
u 09:00

Toaci, među kojima su i brojni diplomati, vojnici i djeca oteti su iz veleposlanstva 11.lipnja kada je Islamska država zauzela Mossul

Turski premijer Ahmet Davutoglu objavio je kako je 49 turskih taoca koje su zarobili militanti Islamske države, pušteno na slobodu te su se vratili u Tursku.

Toaci, među kojima su i brojni diplomati, vojnici i djeca oteti su 11.lipnja kada je Islamska država zauzela Mossul te upala u tursko veleposlanstvo.

 - Dijelim s vama radosne vijesti, koje smo svi čekali. Rano jutros predani su nam naši sunarodnjaci koji su se vrati u domovinu, kazao je Davutoglu.

SAD priprema vojnu akciju u Siriji, no Turska nije željela preuzeti ključnu ulogu, djelomično zbog straha za sudbinu taoca.

>> Francuska izvela prvi zračni napad protiv IS-a

Ključne riječi

Komentara 11

MR
Mr. Right
09:45 20.09.2014.

Turska i Saudijska Arabija i jesu problem posto vec dugo jedno pricaju a drugo rade , zapadni svijet se treba odreci takvi lazni prijatelja.

GO
Gomila
09:34 20.09.2014.

Turska -Saudi Arabija i Pakistan najvisi problemi u svijetu

MR
Mr. Right
09:30 20.09.2014.

Normalno da ce ih oslobodit kad izmedju njih nema razlike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije