Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oluja izostala

Iskoristili prazne ulice New Yorka za lude fotografije

New York
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
28.01.2015.
u 07:41

Nevrijeme je stiglo, no u puno blažem obliku, pa su oni koji su se našli na pustim ulicama iskoristili nesvakidašnje prizore praznog Manhattana, Times Squarea i drugih inače krcatih newyorških ulica

Iako je najavljivana snježna mećava apokaliptičnih razmjera za područje New Jerseyja, Rhode Islanda, Connecticuta, New Yorka i Massachusettsa, izgleda da su prognoze bile pretjerane.

Nevrijeme je stiglo, no u puno blažem obliku, pa su oni koji su se našli na pustim ulicama iskoristili nesvakidašnje prizore praznog Manhattana, Times Squarea i drugih inače krcatih newyorških ulica, za nezaboravne selfieje i fotografije za pamćenje. Priliku za fotografiranje praznih ulica prekrivenih snježnim pokrivačem iskoristili su i tamošnji policajci kojima je snježni dan bio jedan od laganijih što se posla tiče.      

>> Ulice New Yorka napuštene, stanovnici u strahu čekaju 'povijesnu' oluju

Komentara 4

MI
misonnja01
08:16 28.01.2015.

Ima toliko snijega da bi naš bandić ostao gladan, uglavnom zagrepčani nek se srame pluvanja po banditosu, zagreb je kada padne snijeg najorganiziraniji grad u svijetu.

DU
Deleted user
08:32 28.01.2015.

Ovog u New Yorku ima stalno, ne samo kad snijeg isprazni ulice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije