Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učenici strahovali

Dječak (16) pomahnitalo mahao nožem u školi, policija ga ustrijelila

Foto: Twitter
1/2
08.12.2016.
u 10:00

Srednja škola zatvorena je, a dječak je prevezen u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju s prostrjelnom ranom

Šesnaestogodišnjak iz SAD-a u srijedu je hospitaliziran nakon što ga je ustrijelila policija zbog pomahnitalog mahanja hladnim oružjem u srednjoj školi Hug. Tinejdžer nije poslušao upozorenje policije da baci nož pa su intervenirali vatrenim oružjem kako bi zaustavili dječaka koji je prijetio ostalim učenicima. 

Srednja škola zatvorena je, a dječak je prevezen u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju s prostrjelnom ranom, kako piše Metro. Četrdeset studenata svjedočilo je incidentu, neki od učenika zabilježili su uznemirujuće snimke tijekom događaja. U četvrtak kreće nastava, a svakom učeniku osiguran je savjetnik ako zatrebaju pomoć zbog incidenta. 

 

>> Razbio nos 14-godišnjaku koji mu je maltretirao sina

Ključne riječi

Komentara 28

SQ
squalus
10:57 08.12.2016.

Da je kojim slučajem upucan crnac, već bi na tisuće crnaca prosvjedovalo, palilo i razbijalo po ulicama. Mali je dobio što je zaslužio. Neka bude primjer drugima!

BA
batman
12:06 08.12.2016.

igrice nesritne

Avatar ivo587
ivo587
00:34 09.12.2016.

murjačka bagra, pljuc.. nije ni čudo da ima ona skraćenica. Vidim neki to i podržavaju doći će vam ta američka "demokracija" ako već nije..kolko poodržavate bit će te na uzici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije