Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bacio dokumente

Incident na granici Hrvatske i Srbije: Probio dvije rampe i jurio prema Beogradu

granica
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
18.03.2015.
u 23:07

Turski državljanin je tijekom redovite provjere putovnica na graničnom prijelazu Bajakovo, na izlazu iz Hrvatske prema Srbiji, iznenada bacio svoje dokumente

U samo nekoliko dana dvije prave filmske potjere zabilježene su na autocesti u Srbiji. Prema pisanju beogradskog Blica srbijanska policija je danas, u večernjim satima, uhitila muškarca u osobnom vozilu Mercedes turskih registracijskih pločica.

Uhićenju je prethodila potjera od desetak minuta. Kako se navodi, turski državljanin je tijekom redovite provjere putovnica na graničnom prijelazu Bajakovo, na izlazu iz Hrvatske prema Srbiji, iznenada bacio svoje dokumente, dodao gas u svom Mercedesu i probio dvije rampe. Uputio se autocestom prema Beogradu. Prema navodima sugovornika u Blicu vozač je jurio nevjerojatnom brzinom.

Je li vozio narkotike?

Negdje kod Sremske Mitrovice za njim su krenula u potragu i dva policijska presretača koji su turskog državljanina ubrzo zaustavili i priveli.

Nakon uhićenja utvrđuje se identitet vozača dok je vozilo vraćeno na granični prijelaz gdje se provjerava nalaze li se u njemu i nekakvi narkotici ili slična roba radi koje se vozač odlučio za ovakav korak.

>>Nesvakidašnja nesreća u Zagrebu: Sletio s ceste i zabio se u kuću!

>>Hladnjača se mimoilazila s policijom, 'zakačila' stablo i završila na boku

Komentara 12

Avatar Nomad09
Nomad09
00:21 19.03.2015.

Navodno se radi o stanovitom Milanu Popoviću, kojemu je nakon posjete maloljetnom sinu, bivša partnerica Severina V. rekla da ga i dalje voli i da mu se planira vratiti.

DU
Deleted user
01:27 19.03.2015.

Džabe tražite narkotike, do ludila ga je doveo Kuran. To će te u autu sigurno naći.

Avatar ivo587
ivo587
00:52 19.03.2015.

Kad je ču u koju zemlju je došao peestrašio se da ga Hanžeković ne ovrši jer nije platio rtv pretplatu a ima u autu mobitel i laptop pa je mogao pratiti radmanov Yutel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije