Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična metoda

Igrom na sreću krpaju proračunsku rupu

Finska,igre na sreću
DW screenshot
22.10.2014.
u 09:26

U jednome malom finskom mjestu općinsko vijeće je odlučilo protiv rupe u svom proračunu boriti se na nesvakidašnji način

Prije samo godinu dana neki su ekonomski stručnjaci procjenjivali kako bi Finska mogla postati nova krizna zemlja Europske unije. Loši gospodarski pokazatelji, život na kredit, sve to poznato je iz zemalja poput Grčke ili Španjolske.

Premda stvari u Finskoj ipak nisu otišle tako daleko, činjenica je da neke općine i gradovi te zemlje na samom sjeveru Europe imaju ozbiljne probleme s dugovima. U jednome malom mjestu općinsko vijeće je odlučilo protiv rupe u svom proračunu boriti se neobičnom metodom.

>>Slovenac zaboravio podići 9,8 milijuna kuna dobitka na lutriji!

>>Smetlar i otac troje djece osvojio 4.57 milijuna funti na lutriji!

 

Komentara 2

DU
Deleted user
14:39 22.10.2014.

Jadnici. Ne znaju za Hrvatski model; trebaš dijagnostički uređaj - prikupi novce od naroda- telefončekom donirajte za jedne i potrebite, trebaš nekoga poslati na liječenje - opet narode doniraj, treba platiti tuđe bankarske dugove - narode saniraj, trebaš obogatiti dojučerašnjuju sirotinju i kojekakve - narode prodaj za kunu Peri - cvast će vam ruže....kakve igre na sreću, to je rizik....joj Finci dragi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije