Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 50-ak država

I Slovenija ušla u koaliciju protiv Islamske države

isil
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.09.2014.
u 21:15

Uz Sloveniju, na listi su se našle i Europska unija, NATO, Albanija, Austrija, Njemačka, Francuska, Nizozemska, ali i Srbija te Kosovo

Slovenija se našla na popisu State Departmenta koji uključuje 50-ak država koje će se boriti protiv terorističke organizacije Islamska država (IS), a Slovensko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je danas da ne znači nužno i vojni angažman.

Ono je pojasnilo, navodi Delo, da će Slovenija biti uključena u međunarodne napore za zaustavljanje terorističke aktivnosti IS-a. Ministarstvo navodi da Slovenija ne može ostati ravnodušna na prijetnje IS-a u Iraku te kršenje ljudskih prava i humanitarnih vrijednosti.

Uz Sloveniju, na listi su se našle i Europska unija, NATO, Albanija, Austrija, Njemačka, Francuska, Nizozemska, ali i Srbija te Kosovo.

>>Obama bez Assada ne može poraziti ISIL

>>Hoće li SAD uništiti ISIL?

Komentara 18

MM
mojski.moja
22:37 20.09.2014.

pa sta ste mislili..da nece mozda svi na izraela. ma jok to vrijeme mozda necete videti

MM
mojski.moja
22:42 20.09.2014.

nijedna drzava od ovih koje ste pomenule nije slobodna od cionizma, svi se bore ,a onaj koji je kriv sedi u tel avivu

FA
Fatty
03:27 21.09.2014.

Sad smo sigurni. Možemo mirno spavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije