Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PROBLEMIMA

I Trump ima Crnoju: Novi šef kampanje prijavljen na pustoj adresi

bannon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.08.2016.
u 16:17

Vlasnik kuće u okrugu Miami-Dade Luis Guevara rekao je da je nekretnina ispražnjena i da ondje nitko ne živi, a i susjedi su rekli da je prazna već nekoliko mjeseci

Stephen Bannon, novi šef kampanje američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, registriran je za glasovanje u Floridi, u praznoj kući u kojoj ne živi i koja je predodređena za rušenje, prenosi Guardian.

Slučaj je to koji pomalo podsjeća na onaj Mije Crnoje, ministra branitelja u vladi Tihomira Oreškovića koji je na samom početku mandata dao ostavku nakon što je otkriveno da je prijavljen u baraci u kojoj ne živi.

Vlasnik kuće u okrugu Miami-Dade Luis Guevara rekao je da je nekretnina ispražnjena i da ondje nitko ne živi, a i susjedi su rekli da je prazna već nekoliko mjeseci.

Florida je inače ključna savezna država za američke predsjedničke izbore, takozvana swing state u kojoj nijedan kandidat ili stranka nemaju veliku podršku, pa je često odlučujuća za rezultat izbora.

Bannon je nekad unajmljivao kuću za svoju bivšu suprugu Diane Clohesy, od koje se razveo prije sedam godina. Međutim, sam nije ondje živio. Bannon je prethodno unajmljivao drugu kuću za Clohesy u Miamiju od 2013. do 2015., ali neimenovani upućeni izvor kaže da ni ondje Bannon nije živio te da Bannon i Clohesy nisu bili u vezi.

Glasnogovornik Trumpove kampanje Jason Miller rekao je da se Bannon preselio na drugu lokaciju u Floridi i dalje nije htio odgovarati na pitanje. Bannon i Clohesy nisu komentirali.

Komentara 4

DM
dr_max
01:43 27.08.2016.

Dragi moji "novinari", Bannon je novinar velikog kalibra i čvrstog karaktera. Pošto prepisujete klevete drugih klevetnika po soroševom nalogu niste Bannonu ni do gležnja, kamoli koljena.

Avatar Abcd....
Abcd....
17:46 26.08.2016.

Dok Hillary podrzava kanibale iz ISiL-a.

PO
pozornik66
20:55 26.08.2016.

Prenosi Guardian, ljevičarsko smeće od novina. Neka objave nešto o Clinton Cash foundation i o Hillary Clinton e-mails

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije