Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za Bijelu kuću

Hulk Hogan htio bi biti Trumpov potpredsjednik

Hulk Hogan
Foto: Pixsell
31.08.2015.
u 11:15

– Ne želim biti u ringu ni s kojim od predsjedničkih kandidata, želim biti kandidat za potpredsjednika u timu Donalda Trumpa – rekao je Hogan.

Golemog hrvača Hulka Hogana pitali su ovih dana protiv koga bi se od političara i predsjedničkih kandidata borio u ringu. Odgovor je vjerojatno iznenadio, jer Hogan kaže da ne htio s političarima u pravi ring, nego u onaj politički i to na strani multimilijardera Donalda Trumpa koji želi postati kandidatom Republikanske stranke.

– Ne želim biti u ringu ni s kojim od predsjedničkih kandidata, želim biti kandidat za potpredsjednika u timu Donalda Trumpa – rekao je Hogan. Trump zasad ne odgovara na ponudu iz borilačkog ringa, no možda i prihvati izazov i u tim uzme i Hulka, koji je nedavno izbačen iz natjecanja jer je objavljen video s njegovim rasističkim komentarima.

No, u Trumpovu timu bi zaista mogla biti liderica Čajanke, pokreta Tea Party, ultraradikalne desnice unutar Republikanske stranke. Naime, Sarah Palin intervjuirala je kandidata Trumpa i gledatelji su mogli uživati u iskrenju obostranih komplimenata.

– Sve što se događa oko Donalda Trumpa i njegove kampanje je avangarda – rekla je Palin i možda zaista stekla mjesto u tajkunovu timu.

– Birači traže one političare koji su protiv statusa quo, tko će uništiti svaki politički korektan govor – pohvalila je Palin Trumpove napore da iznenadi i zaboravi političku korektnost.

Palin je i sama bila kandidatkinja za potpredsjednicu. Na opće iznenađenje, nju je bio odabrao John McCain.

>>Donald Trump opleo po slavnoj ljepotici, ona mu uzvratila potezom kojem se nije nadao

>>Kontroverzni Trump i dalje je favorit

Komentara 6

Avatar dario554433
dario554433
12:32 31.08.2015.

samo u americi.

KI
kimi
14:12 31.08.2015.

Da je Vajat Erp živ verovatno bi bio šef FBI-a.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:47 31.08.2015.

Krpa našla zakrpu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije