Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetili mu smrću

Hrvat Ivan Jurčević u Kölnu branio žene od nasilnih imigranata

ivan jurčević
Foto: Facebook
06.01.2016.
u 21:05

Incident je započeo nakon što su imigranti došli ispred hotela i maltretirali goste koji su u tom trenutku vani pušili. Muškarce su tražili cigarete, a žene su prisiljavali da dođu k njima

Novogodišnja noć Ivanu Jurčeviću izgledala je kao scena iz nekog akcijskog filma. Naime, na samo Silvestrovo hrabri Hrvat sukobio se s nasilnim imigrantima koji su napastovali goste hotela Excelsior u Kölnu u kojem Ivan radi kao zaštitar.

Incident je započeo nakon što su imigranti došli ispred hotela i maltretirali goste koji su u tom trenutku vani pušili. Muškarce su tražili cigarete, a žene su prisiljavali da dođu k njima, piše njemački portal tonline.

Meine Meinung bezügl Silvester 2015 in Köln.....teilen erwünscht

Posted by Ivan Jurcevic on 5. siječnja 2016

– Došli su s pivom i bocama žestokog pića. U blizini hotela bilo ih je oko 1000 – ispričao je Jurčević koji je otkrio i kako su oko 22 sata do njega dotrčale dvije djevojke koje su ga zatražile pomoć.

Za njima su brzo stigli i napasne izbjeglice koji su napali hrabrog zaštitara i prijetili mu smrću.

Jurčević, koji je inače visok 198 cm i težak 130 kilograma, brzo ih je savladao zahvaljujući borilačkim vještinama koje trenira. Tijek događaja Jurčević je ispričao u videu na svojoj Facebook stranici koji je pregledan gotovo četiri milijuna puta.

>>Mora platiti 220.000 kuna majci specijalca kojeg je izbo na Jarunu

>>Obračun u 'pijanoj' ulici: U pucnjavi ispred kafića ozlijeđen muškarac

Komentara 138

NE
Neonacionalist
21:25 06.01.2016.

Večina pristiglih emigranata su mlađi muškarci , negdje oko 70%, nakon što su im dali smještaj i hranu oni valjda očekuju da im daju i žene , oni vjerovatno smatraju da imaju pravo na to pa ako Švabice ne žele milom onda će ih oni uzeti silom , Švedska je zahvaljujuči tim emigrantima postala zemlja sa največim postotkom silovanja u Europi a izgleda da isto očekuje i Njemačku . Izgleda da žene više neće moči same šetati njemačkim i švedskim gradovima bez muške pratnje kao što je to običaj u islamskim zemljama a i morat će dobro paziti što odjevaju da ne bi seksualno uznemiravale odnosno navodile emigrante koji nisu navikli na to u svojim zemljama gdje su žene potpuno pokrivene u dimijama . To je taj sraz kultura i civilizacija.

Avatar abakus
abakus
21:29 06.01.2016.

Ovo je samo uvod u ono što će se tek zbivati u tim zemljama koje su prihvatile ove migrante. Što je došlo u glave svim tim "liberalnima" da ih pozivaju i dočekuju dobrodošlicom, nikad neću shvatiti. Ženske slobode i prava? Gay slobode i prava? Na to te zemlje mogu mirno zaboraviti...

MM
maximilijanalexandar.max
21:18 06.01.2016.

možda su merkelicu tražili, da joj zahvale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije