Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdnje u novoj knjizi

Hillary Clinton za Billovu ovisnost o seksu krivi to što ga je zlostavljala majka?

Hillary Clinton
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.07.2014.
u 10:05

Novinarka Lucinda Franks tvrdi da joj je Hillary ispričala da je Virginija Kelly svog sina povrijedila 'na nezamislive načine'.

Hillary Clinton za ovisnost o seksu njezina supruga i bivšega američkog predsjednika Billa Clintona okrivila to što ga je majka zlostavljala kada je bio dijete, javlja NY Daily News.

Tvrdi to u svojim memoarima koji bi trebali izaći sljedeći mjesec novinarka Lucinda Franks, inače dobitnica Pulitzera. Ona je razgovarala s Hillary Clinton za potrebe intervjua koji je 1999., godinu dana nakon skandala s Monicom Lewinsky, objavljen u magazinu Talk. No, kako otkriva, tada je objavljen samo dio intervjua, a Franks u knjizi prepričava Hillaryne komentare o majci Billa Clintona Virginiji Kelly koji tada nisu bili objavljeni.

Franks tvrdi da joj je Hillary ispričala da je Kelly, koja je tijekom Billovih formativnih godina bila udana za njegovog nasilnog i o alkoholu ovisnog očuha Rogera Clintona svog sina povrijedila 'na nezamislive načine'.

- Bio je zlostavljan. Kada ti majka učini ono što je ona učinila to na vas utječe zauvijek, izjavila je Hillary, tvrdi se u knjizi. Bivša prva dama nije specificirala o kakvom se zlostavljanju radi ali je kazala da je ono izvor nevjere njezinog muža.

Ne želim ulaziti u detalje, samo ću reći da kada se takve stvari dogode djeci ostaju ožiljci, izjavila je Hillary, tvrdi u knjizi Franks.

Ny Daily News navodi da Franks nije bila dostupna za komentar, a da ni Clintoni nisu odgovorili na njihove zahtjeve za komentarom.

>> Autor knjige tvrdi: Bill Clinton uz pomoć Tajne službe krije ljubavnicu od Hillary

Komentara 11

ST
stomugromova
10:30 25.07.2014.

Sudeći po stanju mentalnog zdravlja u vrhu američke administracije,teško da tamo ima pojedinaca,a da nisu zlostavljani jer se uglavnom ponašaju kao psihopati.

CA
canajrasim
15:57 25.07.2014.

Hillary je lezbijka a Bill bi-seksualac. Bas me zanima sto je njena majka uradila.

PE
pessimus
14:51 25.07.2014.

nije li svojedobno, kad je afera s monikom bila na vrhuncu, bill rekao da je hillary u krevetu kao mrtva riba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije